Reflektor

Stigla i prva najava za kviz-šou povodom 20 godina od premijere filma "Hari Poter i kamen mudrosti"

Komentari

Autor: Collider

24/10/2021

-

09:02

Stigla i prva najava za kviz-šou povodom 20 godina od premijere filma "Hari Poter i kamen mudrosti"
Stigla i prva najava za kviz-šou povodom 20 godina od premijere filma "Hari Poter i kamen mudrosti" - Copyright Prinstscreen YouTube/Cartoon Network

veličina teksta

Aa Aa

Nedugo pošto je objavljeno da će se snimati TV kviz-šou povodom dve decenije od premijere filma "Hari Poter i kamen mudrosti" (snimljen prema istoimenom romanu Džoan K. Rouling) i u kom će domaćin biti legendarna glumica Helen Miren, stigla je i prva najava za taj takmičarski serijal.

"Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses" naziv je programa koji će premijerno biti emitovan 28. novembra, prenosi Collider, a koji će se jednom nedeljom prikazivati na TBS i Cartoon Network.

Serijal sadrži četiri epizode, dakle kviz-šou program će biti emitovan do 19. decembra, a serijal kojim se obeležava dve decenije od premijere filma "Hari Poter i kamen mudrosti" trebalo bi da početkom 2022. bude dostupan i na HBO Max.

Zamisao je da u ovom kviz programu učestvuju najvatreniji fanovi omiljenog književnog serijala i filmske franšize, a već iz najave se vidi da će pred publikom ponovo oživeti magični svet i čuvena Hogvortska škola za čarobnjaštvo i veštičarenje.

"Znala sam da ću jednog dana dobiti ulogu u `Harriju Potteru` i izuzetno mi je drago što ću učestvovati u proslavi dvadesetogodišnjice od premijere filma. Filmovi su podstakli u nama začuđenost i očaranje, i biće prava poslastica da se ponovo oživi ta magija za bezbroj obožavalaca koji nastavljaju da uživaju u ovom očaravajućem svetu", istakla je u saopštenju za medije Miren.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura