Aktuelno iz kulture

Glumica Tijana Upčeva: Za ekipu serije "Outpost" Srbija je drugi dom

Komentari

Autor: Tanjug

24/12/2021

-

13:37

Glumica Tijana Upčeva: Za ekipu serije "Outpost" Srbija je drugi dom
Glumica Tijana Upčeva: Za ekipu serije "Outpost" Srbija je drugi dom - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Tijana Upčeva, koja je govorila o svojoj ulozi u seriji "Outpost".

Upčeva je rekla da su za dobijanje uloge u seriji "Outpost" ključni bili njeni prethodni kontakt i saradnja sa producentom Džonatanom Inglišem, koji je za nju "našao pravi prostor u pravom trenutku".

U seriji "Outpost" Upčeva igra Varlitu, kraljičinu sluškinju, koja je u prethodnoj sezoni našla posao krčmarice, ali se sada vratila na staro mesto.

"Varlita je naizgled veoma naivna i nežna osoba ali nije tako, jer kada dođe do zapleta i raspleta itekako se snalazi. Veoma je privržena onome kome služi sa istančanim osećajem za pravu stranu", istakla je Upčeva.

Tokom snimanja serije "Outpost" u pandemijsko vreme ekipa je prolazila kroz detaljne svakodnevne medicinske preglede, i Upčeva ističe da se brinulo o bezbednosti svih na setu.

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Dok su pojedini glumci "birali da budu u strogom karantinu", ostatak ekipe je oformio svoj mikrokosmos.

"Držali smo se zajedno i to je jedan od razloga zašto smo se toliko silno zbližili. Sada mogu da kažem da su mi to prijatelji i moja 'Outpost porodica", istakla je glumica.

Upitana kako objašnjava popularnost serije "Outpost", Upčeva smatra da je značajan odnos glumaca prema svojim ulogama "što publika i vidi i oseti".

"Pred kamerom retko šta može da se slaže. Može da se stavi maska i to je trenutni privid, ali generalno se energija jasno odslikava pred kamerom. I to je nešto što publika prepoznaje i što je vuče seriji", rekla je Upčeva.

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Govoreći o svojim planovima, Upčeva je rekla da planira da širi svoje vidike, da će gledati kuda je vodi put i da se neće ograničavati geografskim područjem, inostranstvom ili Srbijom, kao i da se neće žanrovski ograničavati jer ne voli kalupe.

Prema njenim rečima, ekipa "Outposta" nosi divno iskustvo iz Srbije u koju "verovatno nikad nikada ne bi došli da nije snimana serija".

"Upoznali su nas kao narod, saživeli se sa nama i ovo jeste njihov drugi dom, jer su živeli tri godine. I to je sigurno neverovatno iskustvo koje će nositi za čitav život", ocenila je Upčeva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura