Aktuelno iz kulture

Sintija Nikson o nastavku serije "Seks i grad": Nerado sam se vratila u Mirandine cipele

Komentari

Autor: News.com.au

29/12/2021

-

07:37

Sintija Nikson o nastavku serije "Seks i grad": Nerado sam se vratila u Mirandine cipele
Sintija Nikson - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Sintija Nikson otkrila je u novom intervjuu da je oklevala da snimi nastavak serije "Seks i grad" u kojoj je igrala Mirandu.

"Bila je to vrlo teška odluka. Mislila sam da to neću uraditi", rekla je glumica za News.

"Ali sam više pričala sa Sarom Džesikom (Parker) i Majklom Patrikom Kingom (scenaristom) o stvarima bez kojih se neću vratiti - stvarnoj promeni po pitanju nedostatka diverziteta u originalnoj seriji - bili su predusretljivi", dodala je ona. 

Nikson je ispričala da je bila oduševljena time "koliko su svi slušali i zajednički radili na tome", da se u seriji pojave likovi različite rase i roda, kao i "najređi tipovi likova na televiziji" - žene u pedesetim.

profimedia

 

"Likovi imaju 55 godina, tako da su u menopauzi. Menopauza je osnova mnogih šala i svakako ima svoje neprijatne aspekte, ali je vreme da žene koje su provele decenije brinući o drugim ljudima, konačno počnu da se fokusiraju na sebe. Da se zapitaju: ko sam ja? Ko ja želim da budem?", rekla je Nikson.

Glumica je otkrila i svoja stanovišta o seriji "Seks i grad".

"Ponosna sam na originalnu seriju, iako je povremeno bila gluva na rodne i rasne različitosti. To što sam bila Miranda, otvorilo je vrata mnogim izuzetnim ulogama za mene, ali što sam dalje od Mirande, to su ponude bolje, jer su ljudi prestali da me zamišljaju samo kao jednog lika", rekla je ona.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura