Poznati

Kris Not otpušten iz još jedne serije; njegove koleginice iz "Seks i grad" prvi put progovorile o optužbama protiv njega

Komentari

Autor: The Hollywood Reporter

21/12/2021

-

10:31

Kris Not otpušten iz još jedne serije; njegove koleginice iz "Seks i grad" prvi put progovorile o optužbama protiv njega
Kris Not otpušten iz još jedne serije; njegove koleginice iz "Seks i grad" prvi put progovorile o optužbama protiv njega - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kris Not izgubio je ulogu u seriji "The Equilizer" u svetlu šokantnih optužbi koje su protiv njega iznele tri žene.

U zajedničkom saopštenju, CBS mreža i Universal televizija su navele: "Kris Not više od ovog trenutka više neće snimati nove epizode serije 'The Equilizer'".

Not će se pojaviti u još jednoj epizodi serije, koja je već snimljena.

Protiv glumca su pod pseudonimom za Hollywood Reporter govorile dve žene koje su detaljno opisale svoj susret s njim i način na koji ih je navodno silovao. 

Takođe, treća žena ("Ava") je za Daily Beast ispričala da je Kris Not pokušao da je siluje kada je imala samo 18 godina, a njegova koleginica Zoi Lister Džouns ga u objavi na društvenim mrežama nazvala "seksualnim predatorom".

Glumac je do sada objavio samo jedno saopštenje u kom je optužbe nazvao "kategorično netačnim". 

profimedia

 

"Te priče mogle su da budu i od pre trideset godina i od pre trideset dana. Ne uvek znači ne i to je linija koju ne prelazim. Susret sa tim ženama je bio uz saglasnost. Teško je ne dovesti u pitanje trenutak u kom se ove priče pojavljuju. Ne znam sa sigurnošću zašto su se pojavile sada, ali znam ovo: ja nisam silovao te žene", napisao je Not u saopštenju za Hollywood Reporter.

Osim što je izgubio posao u seriji "The Equilizer", odrekla ga se i agencija "A3 Artists Agency" preko koje je ranije pronalazio angažmane, a reklama za kućni trenažer Peloton u kojoj je igrao, povučena sa društvenih mreža.

Zvezde serije "Seks i grad" reagovale na društvenim mrežama

Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis objavile su zajedničko saopštenje na društvenim mrežama i stale na stranu žena koje su iznele optužbe protiv njihovog kolege.

"Duboko smo rastužene optužbama protiv Krisa Nota. Podržavamo žene koje su istupile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to za njih sigurno bilo veoma teško i pohvaljujemo ih zbog toga", stoji u objavi ispod koje su potpisane sve tri glumice.

 

 

One su u seriji "Seks i grad", a sada i u nastavku "And Just Like That" igrale Keri Bredšo, Mirandu Hobs i Šarlot Jork, dok je Kris Not bio u ulozi njujorškog srcelomca "Zverke".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin