Aktuelno iz kulture

Dodela Oskara na starom mestu, domaćin bi mogao da bude Tom Holand

Komentari

Autor: Tanjug / Hollywood Reporter

12/01/2022

-

10:46

Dodela Oskara na starom mestu, domaćin bi mogao da bude Tom Holand
Dodela Oskara na starom mestu, domaćin bi mogao da bude Tom Holand - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ceremonija dodele Oskara ponovo će, prvi put od 2018. godine, imati domaćina, a svečanost će kao što je i tradicija biti održana u pozorištu Dolbi, saopštila je američka televizijska mreža ABC.

Iako su druge dodele nagrada odložene zbog porasta broja zaraženih koronavirusom, ovogodišnja dodela Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauke, zakazana je za 27. mart u Los Anđelesu, prenosi Rojters.

Kako je saopšteno, ceremonija će imati domaćina, ali još nije poznato ko će to biti.

Hollywood Reporter piše da je Akademija filmske umetnosti i nauke kontaktirala Toma Holanda, zvezdu Marvelove "Spajdermen" franšize da bude domaćin ovogodišnje dodele najprestižnije filmske nagrade, ali još nisu dobili zvaničnu potvrdu za to.

ABC je naglasio da će dodela ponovo biti održana u pozoristu Dolbi u Holivudu, nakon što je prošle godine održana u Junion stanici, glavnoj železničkoj stanici u Los Anđelesu, u prisustvu manjeg broja nominovanih i gostiju zbog pandemije korona virusa.

Nominacije za nagrade biće otkrivene 8. februara, a favoriti za najbolje filmove trenutno su "The Power of Dog", "West Side Story" i "Belfast".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura