Aktuelno iz kulture

Novo na Netfliksu u februaru: 10 novih serija i filmova koji narednog meseca stižu na male ekrane

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

31/01/2022

-

08:46

Novo na Netfliksu u februaru: 10 novih serija i filmova koji narednog meseca stižu na male ekrane
Novo na Netfliksu u februaru: 10 novih serija i filmova koji narednog meseca stižu na male ekrane - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Od 1. februara na Netfliks stižu mnogi novi originalni sadržaji, naročito za decu i tinejdžere.

Trećeg u mesecu počinje najnovija serija Šonde Rajms, kreatorke "Uvoda u anatomiju", pod nazivom "Inventing Anna", dok nas 11. očekuje druga sezona urnebesne komedije "Space Force" sa Stivenom Karelom u glavnoj ulozi, koju mnogi smatraju "svemirskom" verzijom serije "The Office".

Predstavljamo vam neke od najinteresantnijih Netfliksovih serija i filmova koji će biti dostupni od narednog meseca:

"Raising Dion" (2. sezona, 2. februar)

Prošlo je preko dve godine otkako je prva sezona serije "Raising Dion" premijerno prikazana na Netfliksu, a konačno stiže i njen nastavak.

Ona govori o dečaku koji ima supermoći, sa kojima još ne ume da se nosi, dok njegova majka pokušava da ga zaštiti od sveta.

U drugoj sezoni Dion se sreće sa novim učenikom Brejdenom, koji takođe ima specijalne sposobnosti, ali postaje svestan novih opasnosti.

Uskoro će morati ne samo da spasava sebe, nego i celu Atlantu.

"Kid Cosmic" (3. sezona, 3. februar)

Animirana serija "Kid Cosmic" jedan je od najbolje ocenjenih dečjih sadržaja na Netfliksu, a njen autor Kreg Mekraken stoji i iza čuvene "The Powerpuf Girls".

Serija prati Kida (glas mu pozajmljuje Džek Fišer), neobičnog dečaka koji živi u pustinji i jednog dana pronalazi srušen svemirski brod.

U njemu nalazi pet kamenova koji vlasnicima daju supermoći. Dete zajedno sa komšijama Papom Džijem, četvorogodišnjom Rozom, tinejdžerkom Džo i mačkom lutalicom, pravi superherojski tim za borbu protiv vanzemaljaca.

"Sweet Magnolias" (2. sezona, 4. februar)

Ekranizacija popularne knjige dobila je svoj nastavak, u kom se ponovo srećemo sa Medi, Helen i Dejnom Su.

U novoj sezoni prijateljstva se transformišu, stare ljubavi se gase, a nove cvetaju, dok dugo čuvane tajne ponovo izlaze na videlo.

Ono čega ponovo ima na pretek, najavljuju njeni tvorci, je dobrog humora, a da li je zaista tako, moći ćemo da proverimo od 4. februara.

"Inventing Anna" (mini serija, 11. februar)

Jedna od serija koja se na Netfliksu u ovoj godini očekuje s velikim nestrpljenjem je "Inventing Anna" u kojoj glavnu ulogu tumači zvezda "Ozark" Džulija Garner.

Serija prati novinarku koja piše priču o Ani Delvej, prevarantkinji koja je uverila njujoršku elitu da je nemačka bogatašica.

Pored Garner, u seriji igraju Ana Člamski, Kejti Loues, Lavern Koks i Aleksis Flojd.

"Tall Girl 2" (11. februar)

Verovatno ni tvorci "Visoke devojke" nisu očekivali da će taj film biti takav hit na Netfliksu, ali su nakon njegovog uspeha, snimili i nastavak.

U drugom delu tinejdžerske komedije, Džodi Krejman uči da se nosi sa novostečenom popularnošću, ali zbog nesporazuma nastaju novi problemi.

"One of Us is Lying" (1. sezona, 18. februar)

Ekranizacija knjige namenjene mladima prati petoro srednjoškolaca od kojih jedan umire pod nerazjašnjenim okolnostima.

Ostatak družine pokušava da reši misteriju koja okružuje njegov smrtni slučaj i usput saznaju tajne jedni drugih.

Knjiga je nedeljama bila na prvom mestu liste bestselera Njujork Tajmsa, tako da čitalačka publika od ove adaptacije verovatno mnogo očekuje.

"Space Force" (2. sezona, 18. februar)

"Svemirske snage" se vraćaju! Iako prva sezona, čiji je scenario pisao isti scenarista zadužen za "The Office" nije bila veliki hot, od druge sezone se ipak mnogo toga očekuje.

Pod novom administracijom general Nerd i njegov disfunkcionalni tim ima četiri meseca da dokaže da je njihova jedinica vredna skupog održavanja.

"Teksaški masakr motornom testerom" (2021)

Nova verzija čuvenog horora stiže ekskluzivno na Netfliks.

Ovu inkarnaciju priče režirao je Dejvid Blu Garsija, a Lederfejs se vraća posle više od pola veka skrivanja.

U filmu igraju još i Elis Kridž, Elsi Fišer, Nil Hadson i Sara Jarkin.

"The Cuphead Show!" (1. sezona, 18. februar)

Ljubitelji video igara koji su imali priliku da igraju "Cuphead" iz 2017. znaju o kakvom tipu animacije je reč u novoj seriji koja će biti dostupna od 18. februara.

Serija prati avanture impulsivnog Kapheda i njegovog naivnog brata Magmena na Inkvel ostrvima u stilu koji podseća na animacije iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka.

"Vikings: Valhalla" (25. februar)

Spinof popularne serije sa History kanala dolazi ekskluzivno na Netfliks.

Novo ostvarenje o Vikinzima prati sasvim nove junake u odnosu na originalnu seriju, a najavljene su 24 epizode, koje će biti objavljivane u tri navrata.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura