Aktuelno iz kulture

Netfliks predstavio prvi trejler za drugu sezonu "Bridžertona": Entoni i Kejt u centru pažnje

Komentari

Autor: Variety

15/02/2022

-

17:08

Netfliks predstavio prvi trejler za drugu sezonu "Bridžertona": Entoni i  Kejt u centru pažnje
Netfliks predstavio prvi trejler za drugu sezonu "Bridžertona": Entoni i Kejt u centru pažnje - Copyright Prinstscreen YouTube/ Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks je objavio prvi trejler za drugu sezonu popularne serije "Bridgerton", koja važi za jednu od najgledanijih na toj platformi.

Trejler najavljuje dugoočekivanu romansu između Entonija Bridžertona (Džonatan Bejli) i novog lika Kejt Šarmer (Simon Ešli), koji će biti u središtu pažnje ove sezone. 

Takođe, gledaoci će saznati više o misterioznoj naratorki, lejdi Visldaun, za koju se u finalu prošle sezone utvrdilo da je Penelopa Federington (Nikola Kohlan).

Druga sezona "Bridžertona" biće premijerno prikazana 25. marta.

Serija je koncipirana tako da se svaka sezona bavi po jednima parom elitnog društva u Engleskoj na početku 19. veka. 

Rege Žan Pejdž, koji je igrao srcelomca Sajmona Baseta i bio u središtu pažnje u prvoj sezoni, neće se vratiti u nastavku, nakon što je njegov lik završio u srećnom braku sa Dafni Bridžerton.

Izvršna producentkinja Šonda Rajms, koja stoji iza ove, ali i brojnih drugih popularnih serija, rekla je da bi "Bridžerton" mogao da traje godinama.

"Bridžertonovi imaju osmoro braće i sestara. Što se mene tiče, postoji osam sezona, a možda i više", izjavila je ona nedavno za Variety.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura