Aktuelno iz kulture

Milica Dragomirović: Na Exitu i ove godine za svakog ponešto

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/02/2022

-

10:06

Milica Dragomirović: Na Exitu i ove godine za svakog ponešto
Milica Dragomirović: Na Exitu i ove godine za svakog ponešto - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Kalvin Haris (Calvin Harris), najuspešniji DJ i producent svih vremena, prvi put stiže u Srbiju i to na festival Exit koji će biti održan od 7. do 10. jula pod sloganom "Zajedno. Zauvek!".

"Haris je najveći DJ na svetu koji stvara fantastičnu muziku i koji iza sebe ima ozbiljnu kolaboraciju i diskografiju. Prvi put stiže u Srbiju najplaćeniji DJ na svetu da nastupa na glavnoj bini našeg festivala i čast ne može biti veća", izjavila je za Euronews Jutro Milica Dragomirović iz PR tima Exit festivala.

Euronews TV

Ovaj višestruko nagrađivani muzički superstar predvodi moćnu Exitovu objavu od čak 64 nova imena, među kojima su James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, ZHU, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld, Monolink, Satori, Denis Sulta, Mathame, Sepultura, Napalm Death i mnogi drugi izvođači.

Svi oni pridružili su se već ranije najavljenim Nicku Caveu & The Bad Seeds i Borisu Brejchi na novom izdanju festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"I ove godine biće za svakog ponešto na Exitu... Exit se trudio da uvek prati ono što je novo, da zastupa raznovrsnost, pa zašto ne bismo imali i bubnjara Ramonsa i Senidu", istakla je Dragomirović i najavila da će festival biti održan na šest bina, a da posetioci uskoro mogu očekivati i nove objave izvođača koji će nastupiti.

"Exit je počeo kao pokret i prerastao je u fantastičan muzički događaj. Izgubili smo jednu godinu, 2020, koja je bila potresna, ali smo 2021. uspeli da napravimo nešto što većina evropskih festivala nije, a to je da smo se desili i to na sjajan način, posećenost je bila fanstastična i posetioci su osetili tu energiju, muzičari su bili izuzetno emotivni. Bilo je to fantastično izdanje Exita i nadamo da će svako naredno biti po energiji takvo", dodala je PR festivala.

Prema njenim rečima, u zavisnosti od mera koje budu na snazi, tako će i oni kao organizatori postupati, ali se nadaju da će mere biti blaže, te da će broj posetilaca iz inostranstva ove godine biti veći. Tokom 2022. trebalo bi da budu održani svi festivali koje organizuje tim Exit.

U prodaji su četvorodnevne ulaznice po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 odsto. Njihov kontigent je limitiran i kada se rasprodaju u ponudi će se naći ulaznice sa višom cenom.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura