Aktuelno iz kulture

Ivan Zablaćanski: Serija "Ubice mog oca" je pisana fenomenalno

Komentari

Autor: Tanjug

27/02/2022

-

13:27

Ivan Zablaćanski: Serija "Ubice mog oca" je pisana fenomenalno
Ivan Zablaćanski: Serija "Ubice mog oca" je pisana fenomenalno - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Ivan Zablaćanski od prve sezone serije "Ubice mog oca" igra inspektora za uviđaje Vladu koji "sve radi bez agresije, tiho, polako".

"Sad je Vlada u petoj sezoni napredovao, ima svoja samostalna ispitivanja. Dobio je poverenje kolega i onda mu daju više zadataka. Vlado je neko kome jedva čekam da se vratim", rekao je Zablaćanski.

Ekipu serije "Ubice mog oca" Zablaćanski opisuje kao dobre i profesionalne ljude, koji se znaju iz ranijih projekata, "na čelu sa Natašom Drakulić koja je to napisala fenomenalno".

"Obrađuju se i neke važne teme, priča se o vršnjačkom nasilu, sektama, stvarima koje su važne da se govore i da se skrene pažnja koliki je problem i kako to rešiti. Mi iz policije se trudimo da to rešimo na najbolji mogući način", našalio se glumac.

Zablaćanski je otkrio da je "energija dobra na setu" i da se zna desiti poneka šala sa Vukom Kostićem, Markom Janketićem, Markom Vasiljevićem i Slobodom Mićalović, ali na minut-dva, a onda se "ljuti profesionalci vraćaju na rešavanje slučajeva".

Upitan kako uspeva da uskladi obaveze u matičnom Beogradskom dramskom pozorištu i snimanja serija, Zablaćanski je priznao da mu se dešavalo da ima "u jednom danu dva snimanja i probu, a nekad i snimanje i predstave i probu".

"Kako to hendlujem i dalje ne znam. Ja sam na limunadi. To je verovatno nešto što me drži. Odmarati se što više. Kad god vidim stolicu, sedem i odmorim. Dešava se da glumci ne spavaju po sat-dva u nekoliko dana", otkrio je Zablaćanski.

Trenutno snima seriju "Kolo sreće" gde ga na setu svi znaju kao "nekog ko može i na piksli da zaspi".

Zablaćanski je rekao da bi voleo da i dalje uspeva da igra u Beogradskom dramskom pozorištu i da snima serije, dodavši da se zahvaljuje orgaizatorima na obe strane kojima nije lako da sve poslože, pogotovo uz koronu i brojna otkazivanja i odlaganja.

Upitan da li oseća pritisak kao sin glumca Milenka Zablaćanskog (1955-2008), mlađi Zablaćanski kaže da je ponosan na svog oca, ali da gradi svoj glumački put.

"Ja sam svog oca obožavao, ali više ličim na majku. Postoji upoređivanje, ali potpuno smo različiti glumci i to mi je i drago, jer nas gledaju odvojeno. Nemam nikakvu vrstu opterećenja, samo veliko zadovoljstvo što mi je bio otac", zaključio je glumac.

Preporuka za vas

Uzbudljiva jesen na Superstaru: Stižu "Ubice 5" i "Pevačica", Lučić najavio nastavak "Državnog službenika", "Bunar" i "Baš Čelik"
Nataša Drakulić: Peta sezona ''Ubica'' je zapravo prapočetak cele priče, a oca Mileta igra Vladan Gajović
Branka Katić: Dok god dopuštamo da jedni druge vređamo, dotle će nam životi biti mnogo ružniji nego što bi mogli da budu

Komentari (0)

Kultura