Aktuelno iz kulture

Kako zvuči miks Konstraktine pesme "In Corpore Sano" i norveških predstavnika Subwoolfer (VIDEO)

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

24/03/2022

-

14:28

Kako zvuči miks Konstraktine pesme "In Corpore Sano" i norveških predstavnika Subwoolfer (VIDEO)
Kako zvuči miks Konstraktine pesme "In Corpore Sano" i norveških predstavnika Subwoolfer (VIDEO) - Copyright Prinstscreen YouTube/Eurovision Song Contest, RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

veličina teksta

Aa Aa

Nepoznati ljubitelj Evrovizije napravio je miks Konstraktine pesme "In Corpore Sano" i pesme norveških predstavnika Subwoolfer "Give That Wolf A Banana", koji je za kratko vreme prikupila preko 34 hiljade pregleda na Jutjubu.

"Pretpostavljam da se tako nešto desi kada vam se dve različite pesme istovremeno zaglave u glavi", napisao je korisnik Jutjuba potpisan kao ESC Metha, a njegova kreacija privukla je pažnju norveške grupe.

"Odlično, Zemljanine", napisali su članovi grupe Subwoolfer i podelili link sa njegovim miksom na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Subwoolfer je grupa iz Norveške kog čine izvođači poznati pod pseudonimima Kit, Džim i DJ Astronaut.

Pošto nose maske, njihov stvarni identitet je nepoznat, a na zvaničnom evrovizijskom kanalu piše da su "karijeru započeli pre 4,5 milijarde godina na Mesecu", kao i da su "najuspešniji bend u našoj galaksiji".

"Give That Wolf a Banana" trenutno zauzima osmo mesto na kladionicama po verovatnoći da osvoji prvo mesto na takmičenju, dok se Konstrakta popela na 14. mesto.

Printskrin/RTS

 

Predstavnica Srbije nastupiće u drugom polufinalu, 12. maja u Torinu zajedno sa pevačima iz Australije, Gruzije, Finske, Azerbejdžana, San Marina, Crne Gore, Rumunije, Češke, Poljske, Belgije, Severne Makedonije, Švedske, Estonije, Irske, sa Kipra i Malte.

Kada je reč o prvoj polufinalnoj večeri, 10. maja, za mesto u finalu boriće se Albanija, Letonija, Švajcarska, Slovenija, Bugarska, Moldavija, Ukrajina, Litvanija, Holandija, Norveška, Portugalija, Danska, Jermenija, Austrija, Hrvatska, Island i Grčka.

Finale je najavljeno za 14. maj, a ovim žrebom je odlučeno i u kojem će polufinalu glasati šest zemalja koje su direktni finalisti, to jest zemlje "velike petorke".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura