Aktuelno iz kulture

Konačno otkrivena sudbina lika u seriji "Equalizer" kog je igrao Kris Not

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

12/04/2022

-

07:21

Konačno otkrivena sudbina lika u seriji "Equalizer" kog je igrao Kris Not
Kris Not - Copyright Tanjug/AP/Casey Curry/Invision

veličina teksta

Aa Aa

Kris Not, glumac kog je nekoliko žena optužilo za silovanje i nedolično ponašanje, dobio je otkaz u seriji "Equalizer" na CBS mreži, a sudbina njegovog lika konačno je otkrivena u epizodi emitovanoj u nedelju uveče.

Not je u toj seriji glumio Vilijama Bišopa, mentora glavnoj junakinji Robin Mekol (Kvin Latifa), a u prošloj epizodi rečeno je da je on otputovao na nekoliko meseci, kako bi radio na istrazi. 

Nakon toga, Bišop gine u padu aviona koji je orkestrirao neprijatelj Mekol Mejson Kvin (Kris Vans).

Notova koleginica Kvin Latifa u jednom ranijem intervjuu je izjavila da joj deluje "nadrealno" što lik koji je bio jedan od najvažnijih u seriji, više neće biti tu.

"To je tako pipava, delikatna situacija, koja zahteva da se prema njoj odnosimo s poštovanjem. To je lična stvar s kojom će on morati da se nosi. Krisov lik je očigledno bio veliki deo serije i postojala je neverovatna hemija. Imam osećaj da pravda mora da pobedi bez obzira na sve. Samo želim da se urade ispravne stvari", rekla je Latifa.

profimedia

 

Podsećamo, nedugo nakon premijere serije "And Just Like That", nastavka čuvene "Seks i grad", u kojoj se Not vratio svojoj ulozi Zverke, protiv glumca su pod pseudonimom za Hollywood Reporter govorile dve žene koje su detaljno opisale svoj susret s njim i način na koji ih je navodno silovao. 

Takođe, treća žena ("Ava") je za Daily Beast ispričala da je Kris Not pokušao da je siluje kada je imala samo 18 godina, a njegova koleginica Zoi Lister Džouns ga je u objavi na društvenim mrežama nazvala "seksualnim predatorom", opisujući njegovo nedolično ponašanje na snimanju serije "Red i zakon".

Poslednja u nizu koja je iznela zabrinjavajuće optužbe na račun bivšeg kolege je glumica Heder Kristin, koja je bila dublerka Kristin Dejvis tokom četiri sezone serije "Seks i grad". Ali ona je za britanski Independent još u februaru 2021. napisala kolumnu u kojoj je detaljno opisala "toksičnu atmosferu" na snimanjima serije "Seks i grad" i "alfa mužjaka" među muškim kolegama koji se nedolično ponašao.

U međuvremenu je britanski Guardian objavio da je i kantautorka Lisi Džentile optužila Nota za seksualno zlostavljanje.

Tanjug/AP/Joel C Ryan

 

Glumac je do sada objavio samo jedno saopštenje u kom je optužbe nazvao "kategorično netačnim", a u međuvremenu je angažovao advokata koji je zastupao Bila Kozbija i izgubio angažman u seriji "The Equalizer".

U zajedničkom saopštenju, CBS mreža i Universal televizija su navele: "Kris Not više od ovog trenutka više neće snimati nove epizode serije 'The Equilizer'". Glumac je otpušten iz agencije koja ga je zastupala "A3 Artists".

Glumac, inače i pesnik Kris Not donedavno važio je za jednog od najpopularnijih američkih televizijskih glumaca. Svetsku popularnost stekao je ulogama u pomenutim serijama "Red i zakon" i "Seks i grad", za koju je bio nominovan i za nagradu "Zlatni globus". U braku je sa kanadskom glumicom Tari Vilson, sa kojom je dobio sina Oriona Kristofera. 

Nedugo nakon premijere serije "And Just Like That", nastavka čuvene "Seks i grad", u kojoj se Not vratio svojoj ulozi Zverke, Hollywood Reporter objavio je ispovesti dve žene koje su tvrdile da ih je glumac napastvovao, a naknadno još dve sa sličnim svedočenjima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura