Poznati

Kvin Latifa o optužbama protiv Krisa Nota: Imam osećaj da pravda mora da pobedi bez obzira na sve

Komentari

Autor: People

26/01/2022

-

12:53

Kvin Latifa o optužbama protiv Krisa Nota: Imam osećaj da pravda mora da pobedi bez obzira na sve
Profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kvin Latifa konačno se oglasila povodom toga što je njen kolega iz serije "Equalizer" Kris Not otpušten usled optužbi za seksualno zlostavljanje.

U nedavnom intervjuu za People, Latifa je rekla da je "i dalje nadrealno" to što Not, koji je u seriji imao jednu od glavnih uloga, više neće biti njen deo.

CBS mreža koja stoji iza serije objavila je 20. decembra da se glumac više neće pojavljivati u novim epizodama, nakon što su ga ukupno četiri žene optužile za seksualno zlostavljanje. 

"To je tako pipava, delikatna situacija, koja zahteva da se prema njoj odnosimo s poštovanjem. To je lična stvar s kojom će on morati da se nosi", rekla je Latifa.

Upitana šta će biti s njegovim likom Vilijamom Bišopom u budućim sezonama, ona je rekla da tim još pokušava da pronađe rešenje da se oprosti od njega.

"Krisov lik je očigledno bio veliki deo serije i postojala je neverovatna hemija. Imam osećaj da pravda mora da pobedi bez obzira na sve. Samo želim da se urade ispravne stvari", rekla je ona.

profimedia

U seriji "Equalizer" sa Krisom Notom

Nedugo nakon premijere serije "And Just Like That", nastavka čuvene "Seks i grad", u kojoj se Not vratio svojoj ulozi Zverke, Hollywood Reporter objavio je ispovesti dve žene koje su tvrdile da ih je glumac napastvovao, a naknadno još dve sa sličnim svedočenjima.

Not je sve optužbe "kategorički odbacio". Protiv njega još nije pokrenuta istraga.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin