Poznati

Sunovrat gospodina Zverke: Kris Not "isečen" iz poslednje epizode nastavka serije "Seks i grad"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Deadline

06/01/2022

-

21:28

Sunovrat gospodina Zverke: Kris Not "isečen" iz poslednje epizode nastavka serije "Seks i grad"
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kris Not, popularni gospodin Zverka iz serije "Seks i grad", trebalo je da se pojavi u finalu nastavka popularne serije "And Just Like That..." (premijerno emitovanje ove epizode je 3. februara), ali se to neće dogoditi nakon niza optužbi koje su u međuvremenu iznete protiv glumca za seksualni napad i uznemiravanje, prenosi Deadline.

Zverka je preminuo već u prvoj epizodi serije "I tek tako...", ali je u poslednjoj epizodi planirano da se pojavi u flešbek sceni. Poslednja epizoda, naime, prati Keri Bredšo (Sara Džesika Parker) koja odlazi u Pariz, da sa mosta Pont des Arts prospe Zverkin pepeo u Senu. Deadline međutim piše, pozivajući se i na izveštaj TV Line, da su producenti odlučili da gospodina Zverku "iseku" iz epizode zbog "zabrinjavajućih nedavnih događaja". Kako pišu američki mediji, izvršna produkcija HBO nije imala komentar na ova saznanja.

Protiv glumca su nedavno pod pseudonimom za Hollywood Reporter govorile dve žene koje su detaljno opisale svoj susret s njim i način na koji ih je navodno silovao. Takođe, treća žena ("Ava") je za Daily Beast ispričala da je Kris Not pokušao da je siluje kada je imala samo 18 godina, a njegova koleginica Zoi Lister Džouns ga je u objavi na društvenim mrežama nazvala "seksualnim predatorom", opisujući njegovo nedolično ponašanje na snimanju serije "Red i zakon".

Poslednja u nizu koja je iznela zabrinjavajuće optužbe na račun bivšeg kolege je glumica Heder Kristin, koja je bila dublerka Kristin Dejvis tokom četiri sezone serije "Seks i grad". Ali ona je za britanski Independent još u februaru 2021. napisala kolumnu u kojoj je detaljno opisala "toksičnu atmosferu" na snimanjima serije "Seks i grad" i "alfa mužjaka" među muškim kolegama koji se nedolično ponašao.

U međuvremenu je britanski Guardian objavio da je i kantautorka Lisi Džentile optužila Nota za seksualno zlostavljanje.

Glumac je do sada objavio samo jedno saopštenje u kom je optužbe nazvao "kategorično netačnim", a u međuvremenu je angažovao advokata koji je zastupao Bila Kozbija i izgubio angažman u seriji "The Equalizer".

U zajedničkom saopštenju, CBS mreža i Universal televizija su navele: "Kris Not više od ovog trenutka više neće snimati nove epizode serije 'The Equilizer'". Glumac je otpušten iz agencije koja ga je zastupala "A3 Artists".

 

Glumac, inače i pesnik Kris Not donedavno važio je za jednog od najpopularnijih američkih televizijskih glumaca. Svetsku popularnost stekao je ulogama u pomenutim serijama "Red i zakon" i "Seks i grad", za koju je bio nominovan i za nagradu "Zlatni globus". U braku je sa kanadskom glumicom Tari Vilson, sa kojom je dobio sina Oriona Kristofera. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin