Poznati

Kris Braun optužen za silovanje: U tužbi se zahteva odšteta od 20 miliona dolara

Komentari

Autor: Guardian

30/01/2022

-

12:13

Kris Braun optužen za silovanje: U tužbi se zahteva odšteta od 20 miliona dolara
Kris Braun optužen za silovanje: U tužbi se zahteva odšteta od 20 miliona dolara - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Jedna žena tužila je R&B pevača i repera Krisa Brauna tvrdeći da ju je drogirao i silovao na privatnoj jahti, a kao odštetu traži novčani iznos od 20 miliona dolara.

Neimenovana žena, za koju je rečeno da se profesionalno bavi koreografijom, plesom, manekenstvom i muzikom navodno je sa prijateljicom bila pozvana na jahtu u Majamiju koja se nalazi u vlasništvu drugog poznatog muzičara - P Didija.

Na luksuznom brodu, Braun je navodno ponudio ženi čašu u kojoj se nalazio koktel i dok joj je "davao savete o tome kako da zapčne karijeru u muzičkoj industriji", navodno je dopunjavao čašu, posle čega je ona postala "dezorijentisana, fizički nestabilna i počela da pada u san", stoji u tužbi.

Ona tvrdi da ju je nakon toga Braun odveo u spavaću sobu i odbio da je pusti da ide. 

U tužbi takođe stoji da je Braun, dan nakon što ju je silovao, insistirao da žena uzme hitnu kontracepciju.

Muzičar je na svom Instagramu u storijima podelio da je reč o " lažima" koje se javljaju "svaki put kad objavljuje novu muziku ili projekte", piše Guardian.

Ovo nije prvi put da Braun ima probleme sa zakonom: on je 2009. osuđen zbog prebijanja svoje tadašnje devojke, popularne pevačice Rijane.

U novoj tužbi stoji da je žena pretrpela "značajne i trajne" povrede, usled navodnog silovanja i da zbog toga zahteva odštetu od 20 miliona dolara za "emocionalni stres i fizičke posledice pretrpljenog napada".

Advokati koji zastupaju neimenovanu ženu - Džordž Vrabek i Arijel Mičel - rekli su za E!News da je reč o zastrašujućem svedočanstvu.

"Naša klijentkinja će dobiti pravdu, bez obzira na to koliko je to može koštati. Pravdu, koju zaslužuju sve žrtve silovanja", izjavili su advokati.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin