Aktuelno iz kulture

Dečji dani kulture: Odličan provod za decu i roditelje

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/04/2022

-

12:26

Dečji dani kulture: Odličan provod za decu i roditelje
Dečji dani kulture: Odličan provod za decu i roditelje - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Veliki popusti na Lagunina izdanja za decu, druženja sa piscima i zanimljive radionice obeležje su Dečjih dana kulture, koji traju do nedelje 17. aprila.

"U svim Laguninim i Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosi 25 odsto, na dve 30, na tri 35, a na četiri ili više knjiga 40 odsto. Naslovi drugih izdavača koji su se priključili Dečjim danima kulture i odabrani gift program biće na popustu od 20 odsto", navode iz Lagune i podsećaju da se uz svaku kupovinu mogu očekivati i poklon iznenađenja.

U subotu i nedelju u knjižari Delfi SKC posetioce očekuje mnogo dobre zabave.

U subotu program počinje u 10 sati, a tema će biti: "Zašto je dobro da deca odrastaju uz kućne ljubimce?" U ovom razgovoru učestvuju pedijatar dr Jasna Zečević i autorka knjige "Luče i Silvija" Aleksandra Urošević.

Već u 11 sati biće predstavljena knjiga Gabrijele Čović "Koliba u Hrastovoj šumi", a sat kasnije počinje ekološka radionica koja se realizuje u saradnji sa Sekopakom "Zašto je reciklaža važna" i u prvom planu biće knjiga "Neka plastično postane fantastično".

Program koji počinje u subotu u 13 sati u SKC-u posebno će interesovati roditelje jer će dečji psiholog Jelena Holcer govoriti o "helikopter roditeljstvu", odnosno o tome da li smo previše zaštitnički nastrojeni kao roditelji.

Program u nedelju počinje u 11 sati malom radionicom engleskog jezika u organizaciji Škole stranih jezika "Berlitz", a sat kasnije gosti Dečjih dana kulture biće Tarantula i Ajkula, odnosno Đurđina Radić Djixx i Aleksandar Gligorić, koji su sinhronizovali animirani film nastao prema istoimenom serijalu "Loši momci".

Preporuka za vas

Ana Solomon, autorka romana "Knjiga o V.": Želim uvek da pišem o likovima koji su isto toliko složeni kao i svako od nas

Komentari (0)

Kultura