Aktuelno iz kulture

Od danas MTS dvorana u centru Beograda

Komentari

Autor: FoNet

30/04/2022

-

11:44

Od danas MTS dvorana u centru Beograda
Od danas MTS dvorana u centru Beograda - Copyright Fonet, Logo

veličina teksta

Aa Aa

Dvorana u centru Beograda, na Trgu Nikole Pašića, od danas zvanično postaje MTS dvorana, a ciljevi kojima će se i dalje težiti biće afirmacija kulture, zabave i umetničkih vrednosti.

Kroz taj multifunkcionalan objekat tokom prethodne četiri godine, otkako je otvoren u novom, rekonstruisanom izdanju, prošlo je blizu 650.000 posetilaca, saopšteno je iz MTS dvorane.

Građani su prisustvovali najrazličitijim sadržajima, od filmskih premijera, festivala i bioskopskih projekcija, preko koncerata najrazličitijih žanrova, predstava, opera, kabarea, ali i kongresa, seminara i korporativnih žurki.

MTS dvorana će u narednom periodu zajedničkim snagama sa umetnicima vrhunskog renomea nastaviti da radi na daljoj afirmaciji kulture i pravih vrednosti.

Cilj organizatora događaja je da muzički, filmski i kulturno-umetnički događaji nastave da žive i tokom narednih godina, pod novim imenom, a pod istim krovom - i sa istim entuzijazmom i radošću zadrže čuveni sjaj "beogradskog hrama i stecišta kulture", navedeno je u saopštenju.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura