Aktuelno iz kulture

Alpake, Pafini i Luj XV: Da li će se Džoni Dep ikada vratiti glumi i pod kojim uslovima

Komentari

Autor: Independent / Euronews Srbija

26/05/2022

-

09:40

Alpake, Pafini i Luj XV: Da li će se Džoni Dep ikada vratiti glumi i pod kojim uslovima
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep je već nedeljama na sudu zbog tužbe za klevetu koju je pokrenuo protiv bivše supruge Amber Herd, tvrdeći da su mu njene tvrdnje o navodnom zlostavljanju uništile "i karijeru i život". 

On je zbog toga tuži za čak 50 miliona dolara, a njegovi advokati tokom dosadašnjeg sudskog procesa, pokušavaju da dokažu da je Depov glumački angažman bio žestoko pogođen optužbama koje je iznela Herd.

Prošlog meseca agent za talente Kristijan Karino svedočio je na sudu iznevši svoje mišljenje da su tvrdnje o zlostavljanju koštale Depa uloge kapetana Džeka Speroua u hit franšizi "Pirati s Kariba".

Tanjug AP/Evelyn Hockstein/Pool via AP

 

Takođe je ostao bez uloge Gelerta Grindelvalda u "Fantastičnim zverima", nakon što je izgubio slučaj protiv britanskog tabloida "San", koji ga je u jednom tekstu nazvao zlostavljačem.

Mnogi njegovi obožavaoci pitali su se da li će Dep ikad više profesionalno raditi, ali je izvesno da ga očekuju najmanje jedna uloga u igranom filmu i jedna u animiranoj seriji.

Uskoro bi trebalo da se pojavi u ostvarenju "Jeanne du Barry" koje je na francuskom jeziku i u kom će igrati kontroverznog kralja Luja XV. 

Takođe, Dep pozajmljuje glas Džoniju Pafinu u animiranoj seriji srpsko-italijanske produkcije "Pafini" (Puffins Impossible).

"Ni za milion alpaka"

Tek treba da budu potvrđeni planovi za šesti deo "Pirata s Kariba", ali prema rečima producenta tog ostvarenja Džerija Brukhajmera, glumcu vrata nisu sasvim zatvorena.

On je za Sandej tajms izjavio da u ovom trenutku ne vidi da će se Dep vratiti kao kapetan Džek Sparou, ali da će se o budućnosti tek razmatrati.

Međutim, Slavni glumac je tokom suđenja rekao svom advokatu da se ne bi vratio franšizi, sve da mu Dizni ponudi "300 miliona dolara i milion alpaka".

Depovi obožavaoci koji poslednjih nedelja redovno opsedaju travnjak ispred suda u Ferfaksu u američkoj državi Virdžinija, počeli su zbog toga da dovode svoje ljubimce alpake, u nadi da će tako nagovoriti svog omiljenog glumca da se ipak predomisli.

Holivudska zvezda nije ostala hladnokrvna na takvu pažnju, pa kada mu je nedavno jedan od fanova doviknuo: "Uvek ćeš biti naš kapetan Džek Sparou", Dep mu je glasom svog junaka odgovorio: "On je još tu negde. Vidim ga povremeno. Tu i tamo se pojavi".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura