Poznati

Ko je advokatica Džonija Depa o kojoj bruji internet: Kamil Vaskez tokom "suđenja veka" i sama postala zvezda

Komentari

Autor: Guardian

23/05/2022

-

07:22

Ko je advokatica Džonija Depa o kojoj bruji internet: Kamil Vaskez tokom "suđenja veka" i sama postala zvezda
Ko je advokatica Džonija Depa o kojoj bruji internet: Kamil Vaskez tokom "suđenja veka" i sama postala zvezda - Copyright Tanjug AP/Brendan Smialowski/Pool Photo via AP

veličina teksta

Aa Aa

Advokatica Džonija Depa koji je trenutno na sudu s bivšom ženom Amber Herd zbog klevete, poslednjih nedelja je i sama postala zvezda, nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija njenog srdačnog zagrljaja s glumcem.

Kamil Vaskez trenutno je jedna od glavnih tema na društvenoj mreži TikTok, gde je hešteg  #camillevasquez podeljen više od 980 miliona puta, piše Guardian.

Jedan video koji prikazuje njeno munjevito ulaganje prigovora na reči Herdine advokatice Elejn Bredehoft dobio je više od 30 miliona pregleda.

Podaci Erudere, platforme za pretraživanje obrazovnih ustanova, pokazuju da je fasciniranost javnosti umećem i znanjem koje je pokazala u sudnici, dovela do porasta Gugl pretraga koledža koji je Vaskez završila od čak 1.820 procenata.

Tema "belog kompleta" kakav je Vaskez nosila tokom jednog dela unakrsnog ispitivanja Amber Herd, postalo je najaktuelnija tema, još od trenutka kada je Hilari Klinton primala nominaciju Demokratske partije za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država.

Ispred sudnice u Ferfaksu u Virdžiniji, gde se svakodnevno okuplja veliki broj obožavalaca Džonija Depa, Vaskez je takođe ličnost s kojom mnogi žele da se fotografišu.

Impresivna biografija mlade advokatice

Vaksez je rođena u San Francisku, a njeni roditelji su kubanskog i kolumbijskog porekla. Trenutno je saradnica kancelarije "Braun-Radnik" i u advokatskom biltenu "Best Lawyer" proglašena zvezdom u usponu.

Ranije je pomagala Depu u njegovim slučajevima protiv bivšeg advokata Džejka Bluma i bivšeg poslovnog menadžera Džoela Mendela.

Tanjug AP/Brendan Smialowski/Pool Photo via AP

 

Nakon što je tokom većeg dela suđenja prepuštala glavnu reč kolegi Benu Čuu, zakoračila je pod svetla reflektora kada je Amber Herd započela svoje svedočenje.

Vaskez, koja je mlada žena poput Herd, delovala je javnosti kao prikladniji ispitivač od sredovečnog Čua, piše Guardian.

Advokatica je napravila mnogo značajnih poteza tokom suđenja, blokirajući prilike Amberinoj advokatici Elejn Bredehoft da izgovori činjenice koje bi išle u prilog njenoj klijentkinji.

Nakon jednog pravovremenog prigovora, potpuno je zbunila Bredehoft, koja nije uspevala da preformuliše svoje pitanje uprkos pritiscima sudije.

Dok je ispitivala glumicu, Vaksez je napadala njen kredibilitet, pokazujući fotografiju za fotografijom na kojima se Herd vidi nepovređena, baš u vreme kada su isplivale njene optužbe da ju je Dep pretukao.

Na internetu su se čak proširile glasine da je Dep u tajnoj vezi sa Vaskez, a kada joj je jedan od paparaca postavio pitanje o tome, advokatica se samo nasmejala.

Guardian piše da su stručnjaci za govor tela zagrljaje i dodire koje Dep i Vaskez razmenjuju pred kamerama, protumačili kao pokušaj da se Dep javnosti prikaže kao mekši i pristupačniji čovek.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin