Poznati

Kortni Lav: "Džoni Dep mi je spasao život"

Komentari

Autor: Independent

24/05/2022

-

13:39

Kortni Lav: "Džoni Dep mi je spasao život"
Kortni Lav: "Džoni Dep mi je spasao život" - Copyright Tanjug AP/Brendan Smialowski, AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Dok glumac Džoni Dep na sudu pokušava da dokaže da nikada nije bio nasilan prema bivšoj ženi Amber Herd, poznate ličnosti biraju strane u ovom holivudskom "suđenju veka".

Međutim, pevačica Kortni Lav, imala je samo reči hvale i za Depa i za Herd.

Ona je u svojoj nedavnoj Instagram objavi napisala da joj je glumac spasao život u "najmračnijem periodu" njenog života.

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba The Viper Room u Los Anđelesu.Tada sam bila zavisnik od heroina, bilo je to 1995. godine", istakla je Kortni Lav.

Pevačica je takođe rekla da je Dep pomogao i njenoj ćerki Frensis da prebrodi taj period.

"Džoni Dep je napisao pismo mojoj ćerki o tome na četiri stranice, iako se tada nismo dobro poznavali. Moju ćerku je pokušavao da uteši na njen 13. rođendan. Poslao je limuzinu za Frensis i njene drugarice", rekla je Lav.

Međutim, Kortni je pokazala razumevanje i za Džonijevu bivšu suprugu Amber Herd, piše Independent.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, na svetu, mnogo pre nego što je TikTok nastao. Razumem kako se Amber oseća. Možete li da zamislite da ste na njenom mestu?", rekla je Kortni.

Kasnije je odgovorila na komentare u kojima su je ljudi kritikovali zbog tog poteza. Ponovo je objasnila da ne želi da se svrstava ni na čiju stranu.

"Želim da budem neutralna. Neću nikoga maltretirati. Dovoljno sam bila maltretirana tokom života. Jedina važna poruka onoga što sam objavila je da svi treba da prestanemo da se naslađujemo zbog nečijeg pada i pokažemo iskrenu empatiju za obe strane. Ako sam nekoga povredila, primite moje izvinjenje", napisala je Kortni Lav.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin