Aktuelno iz kulture

Predstavnici Džonija Depa odgovorili na glasine da se glumac vraća franšizi "Pirati s Kariba"

Komentari

Autor: NBC News / Euronews Srbija

28/06/2022

-

13:37

Predstavnici Džonija Depa odgovorili na glasine da se glumac vraća franšizi "Pirati s Kariba"
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Poslednjih dana mnogi mediji preneli su vest da je Džoni Dep u pregovorima sa Diznijem povodom povratka franšizi "Pirati s Kariba" u kojoj je igrao kapetana Džeka Speroua, a sada je na njih reagovao i predstavnik glumca za odnose s javnošću.

Nakon što je australijski portal PopTopic preneo informaciju da je Dep navodno u pregovorima da se vrati snimanju novog nastavka za 300 miliona dolara, njegov predstavnik je za NBC News izjavio da je "sve izmišljeno" i time razvejao nade ljubitelja "Pirata s Kariba" da će u skorije vreme ponovo videti ekscentričnog kapetana na velikom platnu.

Hoće li Dep ponovo biti u ulozi Speroua, bila je tema i suđenja koje je nedavno vođeno između glumca i njegove bivše žene Amber Herd. 

On je tužio Herd za klevetu, nakon što je 2018. u jednoj kolumni sugerisala da je bila žrtva nasilja u porodici, a njegovi advokati tvrdili su da je zbog njenih optužbi Depova karijera krenula silaznom putanjom.

Agent za talente Kristijan Karino je svedočio je na sudu iznevši svoje mišljenje da su tvrdnje o zlostavljanju koštale Depa uloge u Diznijevoj franšizi, a kada je advokat pitao slavnog glumca da li bi se vratio "Piratima s Kariba", on je odgovorio da ne bi, sve da mu studio ponudi "300 miliona dolara i milion alpaka".

Depovi obožavaoci koji su opsedali travnjak ispred suda u Ferfaksu u američkoj državi Virdžinija gde se suđenje odvijalo, počeli su zbog toga da dovode svoje ljubimce alpake, u nadi da će tako nagovoriti svog omiljenog glumca da se ipak predomisli i vrati u kostim piratskog kapetana.

Holivudska zvezda nije ostala hladnokrvna na takvu pažnju, pa kada mu je jedan od fanova doviknuo: "Uvek ćeš biti naš kapetan Džek Sparou", Dep mu je glasom svog junaka odgovorio: "On je još tu negde. Vidim ga povremeno. Tu i tamo se pojavi".

Podsećamo, na nedavnom suđenju povodom tužbi Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata, porota je odlučila u korist glumca po tri tačke opružnice.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku "Vašington posta" iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade.

Glumica je najavila da će se žaliti na tu presudu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura