Poznati

Džoni Dep "zapalio" TikTok svojom prvom objavom: Amber Herd mu odmah odgovorila

Komentari

Autor: Deadline / Euronews Srbija

08/06/2022

-

11:36

Džoni Dep "zapalio" TikTok svojom prvom objavom: Amber Herd mu odmah odgovorila
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džoni Dep objavio je svoj prvi TikTok video u kom je svojim pratiocima predstavio kako je iz njegove perspektive izgledali njegovi susreti sa obožavaocima tokom suđenja sa njegovom bivšom ženom Amber Herd.

Video montaža prikazuje glumca u automobilu, dok ga duž ulice i ispred sudnice veliki broj ljudi bodri porukama ohrabrenja, a u objavi stoji: "Svim mojim najdragocenijim, najlojalnijim i nepokolebljivim pristalicama. Sve vreme smo bili zajedno, i videli smo sve zajedno. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo radili pravu stvar, sve zato što vam je stalo. I sada, nastavićemo napred zajedno. Vi ste, kao i uvek, moji poslodavci, i ja sam još jednom sveden na to da nemam reči da vam zahvalim, osim da samo kažem hvala. Zato, hvala vam. S ljubavlju i poštovanjem, Dž. D."

Isti video i poruku objavio je i na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Na tu objavu reagovali su predstavnici Amber Herd, rečima da dok "Džoni Dep 'nastavlja napred', prava žena idu 'unazad'".

"Poruka presude žrtvama nasilja u porodici je da se plaše da ustanu i progovore", dodali su oni u saopštenju, prenosi Deadline.

Podsećamo, porota suda u Virdžiniji presudila je u Depovu korist u slučaju tužbe za klevetu, koju je pokrenuo protiv Herd zato što je 2018. u jednoj kolumni objavljenoj u Vašington postu insinuirala da je prema njoj bio nasilan tokom braka.

Porota je odlučila da Herd mora Depu da plati 15 miliona dolara - 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, preneli su američki mediji, ali je sudija kasnije smanjila kaznenu naknadu na 350.000 dolara.

Iako je Amber Herd bivšem mužu uzvratila kontratužbom po više tačaka, porota je odlučila u njenu korist samo po jednoj od njih. Herd je presudom dobila dva miliona dolara na ime odštete, ali nije određena kaznena naknada.

Kakvi će biti Depovi sledeći potezi, ostaje da se vidi, budući da glumica najavljuje žalbu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin