Aktuelno iz kulture

Metallica voli "Stranger Things": Oduševljeni smo scenom u koju je uključena pesma "Master of Puppets"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

06/07/2022

-

15:53

Metallica voli "Stranger Things": Oduševljeni smo scenom u koju je uključena pesma "Master of Puppets"
Metallica - Copyright AP/Marco Ugarte

veličina teksta

Aa Aa

Članovi grupe Metallica i zvanično su među ljubiteljima serije "Stranger Things", a kažu da im je bila "neverovatna čast" što je njihova pesma "Master of Puppets" upotrebljena u poslednjoj epizodi 4. sezone.

Na zvaničnom Instagram nalogu benda piše: "Način na koji su braća Dafer uključivala muziku u 'Stranger Things' oduvek je bio na vrhunskom nivou, tako da smo bili više nego oduševljeni što su, ne samo odabrali 'Master of Puppets' za seriju, nego i zato što su oko nje igradili tako ključnu scenu. Jedva smo čekali da vidimo konačni rezultat i on nas je 'oduvao'".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metallica (@metallica)

 

U finalu četvrte sezone, lik Edi Manson na gitari svira Metalikinu pesmu iz 1986. u pokušaju da privuče pažnju demonskim šišmišima i odvrati ih od svojih drugara, koji žele da pobede zlog Veknu.

Ranije je basista grupe Robert Truhiljo potvrdio da je njegov sedamnaestogodišnji sin Taj svirao rif pesme za popularnu seriju.

"To je moj sin! Ponosan sam na tebe, Taj!", napisao je on na Instagramu.

 

 

Pesma je u međuvremenu dospela na drugo mesto po traženosti na Apple Store, odmah posle "Running Up That Hill" Kejt Buš, koja je takođe uključena u četvrtu sezonu.

Zvezda osamdesetih takođe voli "Stranger Things", a nedavno je za BBC izjavila da je oduševljena što je zahvaljujući toj seriji njena muzika dospela i do mlađe publike.

"Ovo je sasvim nova publika. Oni nikad pre nisu čuli za mene i to mi se dopada", rekla je pevačica u kratkom intervjuu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura