Aktuelno iz kulture

Rajan Gosling i Kris Evans u najskupljem filmu u istoriji Netfliksa

Komentari

Autor: Tanjug

20/07/2022

-

14:38

Rajan Gosling i Kris Evans u najskupljem filmu u istoriji Netfliksa
Rajan Gosling - Copyright Tanjug/AP/Paul Abell/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Produkcija filma "Sivi čovek", koji su režirala poznata britanska braća Entoni i Džozef Ruso, a u kom glavnu ulogu igra Rajan Gosling, najavili su da će ovo dugoočekivano ostvarenje biti objavljeno na Netfliksu 22. jula, preneli su britanski mediji.

U snimanje ovog ostvarenja, u Marvel produkciji, zasnovanog na triler romanu Marka Grinija iz 2009. godine, uloženo je više od 200 miliona dolara i to je najskuplji Netfliksov film ikada snimljen.

"Sivi čovek" govori o jednom od najboljih agenata Obaveštajne agencije, čiji identitet niko ne zna. Međutim, on obelodanjuje dugo čuvane tajne službe i pokreće svetsku poteru u kojoj učestvuju njegove nekadašnje kolege.

Pored Rajana Goslinga i Krisa Evansa, u filmu igraju i Ana de Armas, Džesika Henvik, Vagner Mura, Alfre Vudard i Rege-Žan Pejdž.

Džozef i Entoni Ruso ranije su najavili da će film paralelno biti objavljen na Netfliksu i u odabranim bioskopima, a nedavno su govorili i o tome zašto striming servise smatraju boljim od tradicionalnog prikazivanja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura