Reflektor

"Barbika" Margo Robi pronašla svog Kena: Rajan Gosling na korak da prihvati ulogu

Komentari

Autor: Deadline, Euronews Srbija

24/10/2021

-

12:54

"Barbika" Margo Robi pronašla svog Kena: Rajan Gosling na korak da prihvati ulogu
Rajan Gosling i Margot Robi - Copyright AP/Vianney Le Caer, Kirsty Wigglesworth, Mark Lennihan

veličina teksta

Aa Aa

"Barbika" Margo Robi izgleda da je "pronašla" svog Kena za film koji je najavljeno da će se snimati, a u kome će se popularna glumica naći u naslovnoj ulozi, ali i u ulozi producenta, objavio je Deadline.

Prema pisanju ovog američkog medija, koji se poziva na dobro obaveštene izvore, pregovori sa filmskom zvezdom Rajanom Goslingom su u završnoj fazi i po svemu sudeći on će prihvatiti da igra Kena u najavljenom filmu, zasnovanom na planetarno popularnoj Matelovoj lutki.

Gosling je u početku odbio da ponudu, s obzirom na njegov gust raspored, ali izgleda da je produkcija bila dovoljno uporna i odlučna da se izbori za svoj prvi i jedini izbor glavne muške uloge.

Barbi lutka (kompanije "Matell"), neodoljiva i savršena devojka uz koju su mnoge devojčice odrastale nikada do sada nije imala svoj igrani film. Ona je u animiranim formama držala koncert u svemiru, tražila svoju davno izgubljenu sestru i plivala okeanima, ali nikada nijedna glumica nije dobila priliku da oživi Barbi, dok se nije pojavila glumica Margo Robi.

Kako je australijska glumica ranije izjavila, film o čuvenoj lutki "doneće nov ugao staroj priči", ali se o zapletu filma i dalje ništa ne zna.

Međutim, poznato je da će se u rediteljskoj stolici naći glumica, scenarista i reditelj Greta Gerving. Gerving će se potpisati i kao scenarista priče o "Barbi" zajedno sa svojim partnernom Noom Baumbahom. Greta i Noa su dobro poznat filmski tandem ("Little Women", "Marriage Story", "Mistress America"...), čije drame vole kritičari i čiji filmovi po pravilu imaju po više nominacija i za prestižnu nagradu "Oskar".

Prema pisanju Deadline, glumac koji je bio nominovan za "Oskara" za ulogu u hvaljenom ostvarenju "La la Land" nedavno je završio produkciju Netfliksovog akcionog filma "The Gray Man" (Sivi čovek), u kojem glumi uz Krisa Evansa i čiju režiju potpisuju braća Ruso.

Iza celog projekta, koji bi trebalo da bude sniman tokom 2022, stoje produkcijska kuća glumice Robi Margo "LuckyChap Entertainment", kao i "Matel Films" i "Worner Bros". 

Australijanska glumica, s druge strane, pažnju na sebe posebno je skrenula ulogom u filmu "Vuk sa Vol strita", ali i u devetom ostvarenju Kventina Tarantina "Bilo jednom davno u Holivudu" i hvaljenom ostvarenju "One su bombe" (Bombshell).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura