Aktuelno iz kulture

Vozom na Beer Fest i Belgrade Music Week: Uvedeni novi polasci za vreme trajanja festivala

Komentari

Autor: Tanjug

03/08/2022

-

15:25

Vozom na Beer Fest i Belgrade Music Week: Uvedeni novi polasci za vreme trajanja festivala
Vozom na Beer Fest i Belgrade Music Week: Uvedeni novi polasci za vreme trajanja festivala - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević, Promo

veličina teksta

Aa Aa

Zbog održavanja Beer Festa u Beogradu od 18. i 21. avgusta i festivala Belgrade Music Week od 25. do 27. avgusta, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd - Novi Sad i Novi Beograd - Pančevo - Vršac tokom trajanja ovih muzičkih događaja.

"Kako bi se publika što bezbednije vratila svojim kućama za vreme trajanja dva festivala koja će ovog leta obeležiti provod na Ušću, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Srbija voz odlučili su da udruže snage", navodi se u zajedničkom saopštenju.

Specijalno za ovu priliku, pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd - Novi Sad i Novi Beograd - Pančevo - Vršac tokom trajanja oba festivala.

Za vreme trajanja beogradskog Beer Festa biće uvedeni dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

Petak, 19. avgust: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i 2.30 polazak za Vršac.

Subota, 20. avgust: u 3.30 sati polazak za Novi Sad i 3.50 polazak za Vršac.

Nedelja, 21. avgust: u 3.30h polazak za Novi Sad i u 3.50 polazak za Vršac.

Ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

Za vreme trajanja Music Week festivala uvode se dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

Petak, 26. avgust: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i u 2.30 polazak za Vršac.

Subota, 27. avgust: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i u 2.30 polazak za Vršac.

Nedelja, 28. avgust: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i u 2.30 polazak za Vršac.

Vozovi na relaciji Novi Beograd - Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Svim posetiocima iz navedenih mesta koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je, takođe, veliki broj polazaka iz Novog Sada i Vršca u okviru redovnog putničkog saobraćaja.

Za festivalske polaske važe specijalne promotivne cene: Novi Beograd - Novi Sad 380 dinara i Novi Beograd - Vršac 409 dinara, a karte se već od danas mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza.

Na Belgrade Beer Festu ove godine nastupiće Kosheen, Tommy Emmanuel, Bajaga i Instruktori, Hladno Pivo, Konstrakta, Massimo, Nipplepeople, Psihomodo Pop, Love Hunters, Deca loših muzičara, E-play, Zbogom Brus li i Queen real tribute, a pored bogatog muzičkog programa posetioce očekuju i brojne aktivnosti u Cloud zoni.

Skymusic/Promo

 

Ulaz na Cloud zonu je slobodan, dok se na muzički program ulazi kupovinom dve konzumacije za piće.

Belgrade Music Week ugostiće neke od najaktuelnijih izvođača popularne muzike današnjice, među kojima se nalaze Rasta, Coby, Sara Jo, Angellina, Inas, Nuči, Voyage, Crni Cerak,Corona i Rimski, Gazda Paja, Ðexon i Coya, Nikolija, Relja, Devito, Teodora, Indođija, ali i finalisti IDJShow-a.

Za Belgrade Music Week u prodaji su trenutno dnevne ulaznice po promo ceni od 690 dinara za regularne, odnosno 890 dinara za FAN PIT, dok je dostupan i limitiran kontigent kompleta ulaznica po promotivnoj ceni od 1.390 dinara za regularne i 1.790 dinara za FAN PIT za sva tri dana.

Ulaznice se mogu nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.

Komentari (0)

Kultura