Aktuelno iz kulture

Marko Nastić slavi 25 godina karijere u Hangaru Luke Beograd

Komentari

Autor: Tanjug

25/01/2023

-

12:59

Marko Nastić slavi 25 godina karijere u Hangaru Luke Beograd
Marko Nastić slavi 25 godina karijere u Hangaru Luke Beograd - Copyright Marko Obradović Edge

veličina teksta

Aa Aa

Za 8.000 ljubitelja elektronske muzike 22. aprila u Hangaru 1 Luka Beograd, nastupiće 50 DJ zvezda domaćeg klabinga u osam sati neprekidne muzike, uz 100 najvećih hitova, u čast 25 godina karijere Marka Nastića. 

Pet godina nakon prvog izdanja Retrospektakla obeleževa se 25. godišnjica karijere Marka Nastića i pet godina od događaja koji je u svoj fokus postavio domaće disk džokeje kao zvezde jednog spektakla. 

Retrospektakl je događaj koji je spojio sve generacije ljubitelja elektronske muzike i ostavio neizbrisiv trag u domaćem klabingu. Ovog puta umesto na dvadeset, noć će se deliti na dvadeset pet godina. 

U svakoj etapi puštaće se po četiri najveća hita koji su obeležili tu godinu. 

"Odavno se na jednom događaju nisu okupile sve generacije klabera na jednom mestu, a nikada ranije se nije desilo da starija publika (35+) na tako velikom događaju dominira u poseti. Ovo jasno pokazuje da su koncept i energija koja se stvorila oko obeležavanja godišnjice moje karijere bili motiv da starije generacije ljubitelja elektronske muzike izađu to veče i sretnu se sa starim prijateljima i vide sve one sa kojima su odrastali uz elektronsku muziku i naravno, i skoro sve izvođače koji su učestvovali u stvaranju domaće scene na jednom mestu. Verujem da će ove godine biti još uzbudljivije", kaže Marko Nastić.

Ovaj događaj je poseban po tome što se neće biti fokusiran na aktuelne trendove u elektronskoj muzici, niti će se baviti stranim izvođačima i zvezdama sa ove globalne scene, već će u fokusu ovog tematskog događaja ostati domaći izvođači i njihov domaćin Nastić, sa programom baziranim na retrospektivi najvećih klupskih hitova.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura