Aktuelno iz kulture

Glumica Nastasja Kinski stiže u Beograd na Fest

Komentari

Autor: Tanjug

02/03/2023

-

13:59

Glumica Nastasja Kinski stiže u Beograd na Fest
Glumica Nastasja Kinski stiže u Beograd na Fest - Copyright AP/Ahn Young-joon

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj i producent Miloš Đukelić, član Upravnog odbora Festa, specijalno za Tanjug je potvrdio da slavna nemačka glumica Nastasja Kinski, sa karijerom i u Holivudu, danas stiže u Beograd kao gost 51. izdanja Festa.

Dramska umetnica, junakinja kultnih filmova "Ljudi mačke" i "Pariz Teksas", sutra će primiti nagradu "Beogradski pobednik" i biti specijalna gošća u susretu sa medijima u MTS Dvorani.

"Igrom slučaja, tako nam se desilo ove godine da su nam sva tri glavna gosta rodom iz Nemačke, iako svi imaju imena ili prezimena koja ne liče odmah kao da su nemačka - Barbara Sukova, Udo Kir. Naravno, potvrđeno je, Nastasja Kinski dolazi, trebalo bi danas da bude tu, mi smo stalno u kontaktu sa njom. Sve ide po planu, uz organizovanje i lovljenje svih vozova i aviona, da stigne na vreme, da ne bude problema, jer je Nastasja bukvalno trenutno na putu", otkrio je za Tanjug - Miloš Đukelić, ispred Festa.

Podsetimo, Barbara Sukova i Udo Kir su takodje dobitnici nagrade "Beogradski pobednik" za značajni doprinos svetskom filmu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura