Aktuelno iz kulture

Objavljen prvi trejler za novi film Vesa Andersona: "Asteroid City" u bojama pustinje

Komentari

Autor: Variety

30/03/2023

-

15:01

Objavljen prvi trejler za novi film Vesa Andersona: "Asteroid City" u bojama pustinje
Objavljen prvi trejler za novi film Vesa Andersona: "Asteroid City" u bojama pustinje - Copyright Prinstscreen YouTube/Focus Features

veličina teksta

Aa Aa

Novi film Vesa Andersona "Asteroid City" dobio je prvi trejler. Novo ostvarenje maštovitog reditelja smešteno je u pedesete godine u izmišljeni pustinjski grad u Americi. Na konvenciji posvećenoj promovisanju nauke i istraživanja svemira osmišljenoj tako da ujedini đake i njihove roditelje u jednom školskom takmičenju, izbija haos zbog događaja koji su transformisali svet.

U filmu igraju Džejson Švarcman, Tom Henks, Skarlet Johanson, Stiv Karel, Ed Norton, Liv Šrajber, Houp Dejvis i mnogi drugi.

"Asteroid City" poslednji je na dugoj listi uspešnih ostvarenja Vesa Andersona, na kojoj su i "Fantastični gospodin Lisica", "Ostrvo pasa", "Grand Budapest Hotel", "Moonrise Kingdom", "Francuska depeša" i mnogi drugi.

Ove godine biće premijerno prikazan i Andersonov film za Netfliks pod nazivom "The Wonderful Story of Henry Sugar" zasnovan na knjizi Roalda Dala.

Scenario za "Asteroid City" potpisuju Anderson i Roman Kopola, koji su zajedno radili i na nizu drugih ostvarenja, prenosi Variety.

Film će biti premijerno prikazan 16. juna, a od 23. juna bi trebalo da se nađe u široj bioskopskoj distribuciji.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura