Aktuelno iz kulture

U Barbilendu su sve devojke Barbi: Prvi trejler za novi film o najpoznatijoj lutkici na svetu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

05/04/2023

-

12:00

U Barbilendu su sve devojke Barbi: Prvi trejler za novi film o najpoznatijoj lutkici na svetu
U Barbilendu su sve devojke Barbi: Prvi trejler za novi film o najpoznatijoj lutkici na svetu - Copyright Prinskrin/Youtube/ONE Media

veličina teksta

Aa Aa

Konačno smo dobili priliku da zavirimo u novi igrani film o najpoznatijoj lutkici na svetu u režiji Grete Gervig. 

Film "Barbi" sa Margo Robi i Rajanom Goslingom u ulogama Barbike i Kena dobio je svoj prvi trejler, u kom se pojavljuju i Vil Farel, Majkl Sera, Isa Re, Kejt Mekinon i mnogi drugi.

Prvi tizer, koji je parodirao Kjubrikovu "Odiseju u svemiru" nije odao ništa o radnji filma, ali ni nova najava ne otkriva previše. 

"Barbi" bi trebalo da se pojavi u bioskopima 21. jula. 

Margo Robi: To je nešto potpuno drugačije

"Ljudi kad čuju 'Barbika' pomisle: 'Znam kako će taj film izgledati', a onda čuju da ga Greta Gerving piše i režira, odmah pomisle: 'Pa, možda, ne znam...' Mnogi misle da znaju šta ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite", poručila je ranije Margo Robi, popularna australijska glumica.

Prema njenim rečima, film "dolazi s puno prtljaga i puno nostalgičnih veza" koje su vezane uz nasleđe popularne Barbi lutke.

Iako je na početku bilo oklevanja oko toga ko će se naći u naslovnoj ulozi (u medijima se pominjalo i ime En Hatavej), odlučeno je na kraju da uloga planetarno popularne Matelove lutke bude poverena glumici koja je pažnju na sebe posebno privukla ulogom u filmu "Vuk sa Vol strita".

Iako se o zapletu vrlo malo zna, poznato je da je u središtu priče Barbika koja je izopštena i poslata u stvarni svet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbilenda pa kreće na avanturu po stvarnom svetu, a igrani film je zasnovan na osnovu popularne linije Barbi igračaka", piše na zvaničnom sajtu filma.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu