Reflektor

Margo Robi kao Barbika: Prva fotografija glumice koja igra naslovnu ulogu u priči o popularnoj lutki

Komentari

Autor: Variety

27/04/2022

-

18:21

Margo Robi kao Barbika: Prva fotografija glumice koja igra naslovnu ulogu u priči o popularnoj lutki
Margot Robi - Copyright AP/Vianney Le Caer

veličina teksta

Aa Aa

"Warner Bros" je podelio prvu fotografiju Margo Robi kao Barbike, najavljujući premijeru filma o popularnoj lutki za narednu godinu, piše Variety.

"Ljudi kad čuju 'Barbika' pomisle: 'Znam kako će taj film izgledati', a onda čuju da ga Greta Gerving piše i režira, odmah pomisle: 'Pa, možda, ne znam...' Mnogi misle da znaju šta ih očekuje u filmu, ali mi spremamo nešto potpuno drugačije, nešto što niste znali da želite", poručila je popularna australijska glumica i zvezda Holivuda.

Prema rečima Margo, film "dolazi s puno prtljaga i puno nostalgičnih veza" koje su vezane uz nasleđe popularne Barbi lutke.

Iako je na početku bilo oklevanja oko toga ko će se naći u naslovnoj ulozi, u medijima se pominjalo i ime En Hatavej, odlučeno je na kraju da uloga planetarno popularne Matelove lutke bude poverena glumici koja je pažnju na sebe posebno privukla ulogom u filmu "Vuk sa Vol strita".

"Igranje ove uloge ističe naše samopouzdanje, našu znatiželju i našu komunikaciju tokom našeg detinjstva i samootkrivanja. Tokom 60 godina brenda, Barbika je osnažila decu da se zamišljaju u važnim ulogama, poput princeze ili predsednice", kazala je Margo Robi ranije u intervjuu za Variety.

Radnja se vrti oko Barbike koja je izopštena i poslata u stvarni svet jer se smatra nesavršenom.

"Zbog toga što nije dovoljno savršena, lutka biva izbačena iz Barbilenda pa kreće na avanturu po stvarnom svetu, a igrani film je zasnovan na temelju popularne linije Barbi igračaka", piše na službenoj stranici.

Uloga Kena poverena je Rajanu Goslingu, a rediteljsk aGerving će se potpisati i kao scenarista priče o "Barbi" zajedno sa svojim partnernom Noom Baumbahom.

Preporuka za vas

"Đavo nosi Pradu" 15 godina kasnije: Meril Strip priznala da je plaćala cenu šefovanja, dok su se drugi zabavljali na snimanju

Komentari (0)

Kultura