Aktuelno iz kulture

Nema kraja za "Stranger Things": Netfliks pravi animiranu verziju svoje najpopularnije serije na engleskom jeziku

Komentari

Autor: Variety

13/04/2023

-

07:25

Nema kraja za "Stranger Things": Netfliks pravi animiranu verziju svoje najpopularnije serije na engleskom jeziku
Stranger Things - Copyright Prinskrin/Youtube/Stranger Things/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Netfliks ne planira da tako lako odustane od trenutno jedne od najgledanijih serija u istoriji te platforme, iako njeni glumci nemaju nameru da igraju u srodnim projektima.

Naime, striming servis je nedavno objavio da planira da snimi animirani spinof zasnovan na seriji "Stranger Things" čime bi potencijalno mogao da otvori vrata velikoj franšizi, piše Variety.

"Oduvek smo sanjali o animiranoj verziji 'Stranger Things' u duhu subotnjih jutarnjih crtanih filmova koje smo voleli dok smo odrastali", istakla su braća Dafer, kreatori originalne serije u zvaničnom saopštenju, u kom se ne navodi ni naziv, kao ni datum početka prikazivanja nove serije.

"Stranger Things" je prvi put prikazana na Netfliksu 2016. godine i postala je najgledanija serija na engleskom jeziku svih vremena na ovoj striming platformi.  

U toku je snimanje pete sezone koja će biti poslednja, a najavljena je i istoimena predstava na londonskom Vest Endu u novembru. 

Za Eleven je peta sezona kraj puta

Britanski "The Sun" nedavno je objavio da je mlada glumica Mili Bobi Braun koja u seriji glumi Eleven, odbila ponudu od čak 11 miliona evra da igra spinof filmu "Stranger Things".

Kako navode strani mediji, britanska glumica želi da svoju karijeru preusmeri na nove projekte i zauvek stavi tačku na ulogu u seriji koja joj je donela planetarnu popularnost. Inače, Braun će za svaku od osam epizoda pete sezone dobiti oko 285 hiljada evra.

"Definitivno sam odlučila da završim sa ovom serijom. Mnogo toga se priča u poslednje vreme i svi smo toga svesni, jer smo dugo vezani za ovaj projekat. Ipak, ja sam spremna da kažem zbogom, zatvorim ovo poglavlje u svom životu i otvorim neka nova", istakla je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura