Aktuelno iz kulture

Vraća se legendarna Samanta: Kim Katral će se ipak pojaviti u drugoj sezoni spinofa serije "Seks i grad"

Komentari

Autor: Variety

01/06/2023

-

12:07

Vraća se legendarna Samanta: Kim Katral će se ipak pojaviti u drugoj sezoni spinofa serije "Seks i grad"
Profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Kim Katral ipak će se vratiti svojoj ulozi Samante Džouns u drugoj sezoni "And Just Like That...", spinofa kultne serije "Seks i grad", ali samo u jednoj sceni.

Variety piše da je uslov koji je Katral imala kako bi se pojavila u finalu sezone bio taj da svoje replike snimi bez kontakta sa ostatkom ekipe, koju čine Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Kristin Dejvis (Šarlot Jork) i Sintija Nikson (Miranda Hobs). 

Katral je scenu snimila 22. marta u Njujorku, a kostimografkinja Patriša Fild, koja se proslavila kreativnim kombinacijama koje su junakinje nosile u orignalnoj seriji, obukla je glumicu za ovu scenu.

Samanta, koja se preselila u London, razgovaraće telefonom sa Keri, ali ne postoje planovi da se taj lik dalje razvija.

Podsećamo, Katral je još 2016. godine objavila da više neće igrati Samantu Džouns nakon što je pročitala scenario za treći nastavak filma "Seks i Grad". Uprkos brojnim pozivima produkcije da se uključi u seriju "And Just Like That..." odolevala je sve do sada.

Autori su izostanak Samante u priči objasnili time da se zbog posla preselila u London i polako počela da gubi kontakt sa svojim nekada najboljim prijateljicama. Samanta i Keri su u prvoj sezoni spinofa razmenile nekoliko tekstualnih poruka i planirale da se ponovo zbliže.

Samanta je bila jedan od ključnih likova serije koja je emitovana od 1998. do 2004. godine na HBO, kao i u dva filma. 

Glumica Kim Katral ranijih godina je u intervjuima otvoreno govorila o navodno toksičnim odnosima sa ostatkom postave. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura