Aktuelno iz kulture

Atomsko sklonište, Kerber, Obojeni program i Kralj Čačka zatvorili 20. izdanje Belgrade Beer Fest-a

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/06/2023

-

15:53

Atomsko sklonište, Kerber, Obojeni program i Kralj Čačka zatvorili 20. izdanje Belgrade Beer Fest-a
Atomsko sklonište, Kerber, Obojeni program i Kralj Čačka zatvorili 20. izdanje Belgrade Beer Fest-a - Copyright Live production

veličina teksta

Aa Aa

Belgrade Beer Fest, koji je ove godine slavio svoje 20. izdanje od 17. do 20. juna zatvorili su veterani domaće rok scene – Atomsko sklonište, Kerber, Obojeni program i Kralj Čačka.

Audio-video efekti, savršen zvuk i najsavremenija produkcija, direktno iz laboratorije regionalnog lidera produkcije velikih događaja, Skymusic-a, obeležili su i ovogodišnji Beer Fest, koji je ugostio brojne domaće, regionalne i svetske muzičke zvezde.

Live production

 

Numerom "Trese lupa udara" Bombaj štampe zvanično je otvoren festival, uz podršku Partibrejkersa, ništa manje energično nije bilo ni na nastupu grupe Van Gogh, a kulminacija večeri usledila je sa nastupom britanskog acid-jazz benda Incognito.

Drugog festivalskog dana na glavnoj bini bend Zoster uveo je beogradsku publiku u dobar vajb, da bi se dalje nastavilo sa energičnim performansom jedne od najalternativnijih čelistkinja, Anom Rucner i Orkestrom Elvisa Bajramovića. Usledio je nastup Tonija Cetinskog, kao i jedne od najboljih bluz gitaristkinja na svetu, Ane Popović, a zatim i grupe The Brand New Heavies.

Live production

 

S najvećim nestrpljenjem očekivan je treći dan Belgrade Beer Festa kada je održan koncert benda Joker Out, a program je nastavljen nastupom jednog od najtalentovanijih autora i izvođača domaće scene, Bojanom Vunturišević. Nemanja Kojić Koyote i Eyesburn, zapalili su scenu eksplozivnim, tvdim zvukom, a program je zatvoren nastupom benda Koikoi, koji je izabran za jedan od 15 najboljih bendova evropske rok scene.

Bogat muzički program obeležio je i Riff stage, na kom su nastupali neki od najperspektivnijih domaćih alternativnih bendova, dok su se na Electro stage-u powered by Sakura tokom četiri festivalska dana smenjivali najurbaniji gradski DJ-evi i slušali najmoćniji elektro bitovi.

Zavesu na 20. Belgrade Beer Fest spustio je sve traženiji bend Vizelj.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura