Aktuelno iz kulture

Slovenačka grupa "Joker Out" zakazala prvi samostalni koncert u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

12/07/2023

-

18:28

Slovenačka grupa "Joker Out" zakazala prvi samostalni koncert u Beogradu
Slovenačka grupa "Joker Out" zakazala prvi samostalni koncert u Beogradu - Copyright Tanjug/Igor Stanić

veličina teksta

Aa Aa

Slovenački rok sastav "Joker Out" saopštio je danas da će održati svoj prvi koncert u Beogradu 3. novembra u Domu omladine.

"Fanovi iz Srbije nepogrešivo horski pevaju njihove pesme na slovenačkom, a prošle jeseni su objavili i singl na srpskom jeziku 'Demoni' i time pokazali koliko im je stalo do srpske publike, koja je u međuvremenu odlično prihvatila i njihovu drugu pesmu na srpskom 'Ona'", kaže se u saopštenju.

Predstavnici Slovenije na nedavnoj "Pesmi Evrovizije" sa pesmom "Carpe diem" već su rasprodali svoj do sada najveći koncert, u ljubljanskoj Areni najavljen za 6. oktobra, kao i dva novembarska u zagrebačkoj Tvornici, a nedavno su ispunili dva puta novosadsku Fabriku i nastupili na Beogradskom Beer festu, kao i na Arsenal festu.

"Lista nastupa u ovoj godini vrtoglavo raste, pa su zakazane Irska, Britanska, Poljska, Španska i Nordijska turneja. Moć njihove muzike pokazuju i višemilionska slušanja njihovih pesama na streaming servisima, a evrovizijskih hit i generacijska himna 'Carpe Diem' na Spotifaju broji više od 15 miliona slušanja", kaže se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu