Aktuelno iz kulture

Britni Spirs i Will.I.am objavili novu pesmu "Mind Your Business": "Svako zaslužuje svoju verziju privatnosti"

Komentari

Autor: CBS Mornings

21/07/2023

-

11:01

Britni Spirs i Will.I.am objavili novu pesmu "Mind Your Business": "Svako zaslužuje svoju verziju privatnosti"
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britni Spirs i njen blizak saradnik Will.i.am objavili su novi singl "Mind Your Business", prvi nakon njihovog hita "Scream & Shout" iz 2012. 

Govoreći o novom singlu, Will.i.am pohvalio je Spirs, koja je nakon okončanja starateljstva sa Eltonom Džonom snimila i "Hold Me Closer", obradu pesme "Tiny Dancer".

"Oduvek sam bio veliki obožavalac, prijatelj i pristalica Britni tokom svih ovih godina. Ona je neverovatna osoba", rekao je muzičar za CBS Mornings.

"Za mnoge ljude muzika je terapija, kao i ples. A kada imate poveznost između muzike i ritma, pesme, melodije i harmonije i kroz to se izražavate, to vam pomaže kroz šta god da prolazite. Ja to vidim svaki put kad je vidim kako pleše na Instagramu. Ozarim se jer vidim koliko ona voli muziku. Kad ste u studiju i snimate muziku, tada je to jedino što je važno i sada, kao i ranije kad smo sarađivali, vidim istu svetlost, zadovoljstvo, ljubav i strast", dodao je Will.i.am.

Opisujući značenje pesme "Mind Your Business", muzičar je rekao da "svako zaslužuje svoju verziju privatnosti".

"Kad ste pod reflektorima, ponekad samo želite da živite svoj život", istakao je on.

Spirs je poslednji album - "Glory" - objavila 2016. godine, dok je Will.i.am nedavno objavio još jedan singl "The Formula" sa Lil Vejnom, a najavio je i svoj peti sol album "Epic". 

Pevačica je takođe najavila i svoje memoare, koje bi trebalo da se nađu na policama knjižara u oktobru ove godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura