Poznati

Britni Spirs nezadovoljna dokumentarcima o njenom životu: "To je suludo"

Komentari

Autor: Tanjug

11/07/2022

-

17:00

Britni Spirs nezadovoljna dokumentarcima o njenom životu: "To je suludo"
Britni Spirs - Copyright AP/Rich Fury

veličina teksta

Aa Aa

Američka pop pevačica Britni Spirs izrazila je nezadovoljstvo zato što se o njenom životu snimaju dokumentarci za koje ona nikada nije dala odobrenje.

Iako su mediji spekulisali da su upravo dokumentarci o životu pevačice doprineli njenoj pobedi na sudu u procesu sticanja samostalnosti i ukidanju dugogodišnjeg starateljstva nad njom, ona je takve navode demantovala u sada već obrisanoj objavi na Instagramu.

"Nikada se nisam osećala više maltretiranom u ovoj zemlji. To je suludo… I hajde, ozbiljno, da li je stvarno legalno snimati toliko dokumentaraca o nekome bez njegove dozvole?", upitala je Britni Spirs i dodala: "Nikada nisam videla toliko dokumentarnih filmova o nekoj osobi: Vilu Smitu, Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez... Nijedna osoba na licu ove zemlje ne bi to volela. Iskopati toliko negativnih snimaka i napraviti specijale tvrdeći da mi to 'pomaže'. Stvarno?"

O životu američke zvezde snimljena su tri dokumentarca u kratkom vremenskom periodu: "Controlling Britney Spears" na EX i Hulu platformi, "Framing Britney Spears" na Netfliksu i "Britney Spears" na BBC-u.

Podsećamo, viši sud u Los Anđelesu je u novembru 2021. posle 13 godina okončao starateljstvo nad američkom pop zvezdom, koja je odluku opisala kao njenim "najboljim danom ikada".

Britni Spirs je u junu prošle godine prvi put javno pred sudom tražila da se okonča starateljstvo koje njen otac ima nad njenom imovinom. Ona je to nazvala "nasilnim aranžmanom koji ju je uskratio za njena osnovna ljudska prava".

"Starateljstvo mi je učinilo više štete nego koristi. Zaslužujem da imam život. Nisam srećna, ne mogu da spavam. Tako sam besna i plačem svaki dan", rekla je tada Britni.

Pevačica se nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera Sema Ašgarija, s kojim se nedavno preselila u novu kuću.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin