Reflektor

Objavljen datum premijere nove serije "Gospodar prstenova"

Komentari

Autor: Variety

03/08/2021

-

10:15

Objavljen datum premijere nove serije "Gospodar prstenova"
Objavljen datum premijere nove serije "Gospodar prstenova" - Copyright profimedia/Amazon Studios

veličina teksta

Aa Aa

Prva epizoda serije "Gospodar prstenova" na Amazonu biće premijerno prikazana 2. septembra 2022. godine, saznaje Varajeti.

Snimanje prve sezone završeno je 2. avgusta na Novom Zelandu, a Amazon je objavio i prvu zvaničnu fotografiju iz serije.

Još nije poznato o čemu se radi u novoj i, kako se najavljuje, za sada najskupljoj seriji u istoriji, sem da se odvija u vremenu hiljadama godina pre događaja iz knjiga "Gospodar prstenova" i "Hobit".

U seriji će se pojaviti već poznati, ali i novi likovi, koji će se suprotstaviti zlu koje ponovo napada Srednju zemlju.

"Putovanje počinje 2. septembra 2022. premijerom naše originalne serije 'Gospodar prstenova' na Prajm videu. Ne mogu da opišem koliko smo svi uzbuđeni što ćemo svetsku publiku povesti na novo, epsko putovanje Srednjom zemljom. Naši talentovani producenti, postava, kreativni i produkcijski timovi neumorno su radili na Novom Zelandu da ožive ovu neispričanu i zadivljujuću viziju", rekla je Dženifer Salke, direktorka Amazon Studija. 

 

 

U seriji igraju Sintija Adai Robinson, Robert Aramajo, Ovejn Artur, Maksim Boldraj, Nazanin Bonijadi, Morfid Klark, Ismael Kruz Kordova, Čarls Edvards, Kristijan Gravel, ser Leni Henri, Ema Horvat, Bendžamin Voker i mnogi drugi.

"Kako Bilbo kaže: 'Mislim da sam spreman da krenem na novo putovanje'. Živeti i disati Srednju zemlju tako mnogo meseci, bila je avantura života. Ne možemo da dočekamo da i obožavaoci dobiju tu priliku", rekli su izvršni producenti Dž. D. Pejn i Patrik Mekej.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura