Reflektor

Konačno zakazana premijera: Novi "Bond" 28. septembra u Londonu

Komentari

Autor: Tanjug/Hollywood Reporter

21/08/2021

-

10:04

Konačno zakazana premijera: Novi "Bond" 28. septembra u Londonu
Konačno zakazana premijera: Novi "Bond" 28. septembra u Londonu - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Svetska premijera novog filma o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje" (No Time To Die) biće održana 28. septembra u Londonu, saopšteno je na zvaničnom Bondovom Tviter nalogu.

Ova najava je odagnala spekulacije u pojedinim medijima da bi prikazivanje filma moglo ponovo da bude odloženo zbog naglog porasta slučajeva korona virusa u nekim delovima sveta, prenosi Rojters.

Datum izlaska filma pomeren je do sada tri puta od izbijanja pandemije u martu prošle godine pošto su bioskopi širom sveta zatvorili vrata.

profimedia

 

Kako se protekle nedelje u američkim medijima moglo čitati, pred producentima je ponovo neizvestan period zbog situacije sa pandemijom, ali analize stručnjaka govore u prilog tome da ovog puta neće biti moguće odložiti premijeru jer su već milioni dolara uloženi u medijsku kampanju.

Prema analizi Hollywood Reporter, čuveni holivudski studio Metro Goldvin Mejer (MGM) još uvek nema  "sestrinsku" striming platformu, na koju može računati.

Iako je kompanija Amazon u maju kupila MGM za 8,45 milijardi dolara, produkcija i autorska prava na franšizu o Džejmsu Bondu nalažu da se ispoštuju, na prvom mestu, obaveze prema bioskopskim distributerima.

"Nije vreme za umiranje" je 25 nastavak čuvene franšiže, koja spada među najvrednije (najskuplje) u Holivudu.  Samo je film "Spectra" iz 2015. godine donela zaradu od 880 miliona dolara, dok je "Skajfol", snimljen tri godine ranije, zaradio više od milijardu dolara na globalnom nivou.

Agenta 007 koga je stvorio Jan Fleming po peti put tumači Danijel Krejg, i nastavkom "Nije vreme za umiranje" oprostiće se od uloge najpoznatijeg tajnog agenta na svetu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura