Reflektor

Koncerti za bebe Beogradske filharmonije od 8. do 10. septembra

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/09/2021

-

11:02

Koncerti za bebe Beogradske filharmonije od 8. do 10. septembra
Marko Đoković/Beogradska filharmonija - Copyright Marko Đoković/Beogradska filharmonija

veličina teksta

Aa Aa

Beogradska filhamonija će sa klavirskim duom VooDoo, a pod upravom dirigenta Ivana Markovića, održati koncerte za bebe (uzrasta do dve godin) od 8. do 10. septembra.

Kako je najavljeno, sala Beogradske filharmonije biće pretvorena u muzičku igraonicu gde će bebe moći slobodno da se zabavljaju uz zvuke ''Karnevala životinja'' kompozitora Kamija Sen Sansa (1835-1921), u izvedbi orkestra i dua kog čine Vuk Božilović i Dušan Grozdanović.

"U jednom od najpopularnijih dela dečje muzičke literature, najmlađi će moći da čuju kako se kroz melodije i instrumente predstavljaju labud, kukavica, kengur, slon, kokoške, petlovi i mnogi drugi pripadnici životinjskog sveta", saopštila je Beogradska filharmonija.

Marko Đoković/Beogradska filharmonija

 

Ograničeni broj ulaznica biće u prodaji od 6. septembra na biletarnici Beogradske filharmonije, od 10 sati, kao i preko filharmonijskog onlajn sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca. Koncertni termini od 11 sati za sva tri dana će biti u prodaji na blagajni na Studentskom trgu 11, dok će koncerti u terminu od 12.30 biti dostupni onlajn.

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrdu o potpunoj vakcinaciji; potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom Kovid-19; potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19, (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).

Komentari (0)

Kultura