Reflektor

Dženifer Lopez okuplja glumački "drim tim" za svoj novi film

Komentari

Autor: Variety

28/09/2021

-

14:17

Dženifer Lopez okuplja glumački "drim tim" za svoj novi film
Dženifer Lopez okuplja glumački "drim tim" za svoj novi film - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda "Zaljubljenog Šekspira" Džozef Fajns i meksička glumačka zvezda Gael Garsija Bernal igraće u novom trileru "The Mother" (Majka) rame uz rame sa pevačicom i glumicom Dženifer Lopez.

Lopez će u ovom filmu imati glavnu ulogu, a pojaviće se i u ulozi producenta i biće to ujedno prva saradnja njene producentske kuće sa Netfliksom.

Kako navodi Variety, film prati plaćenog ubicu (Dženifer Lopez) koja napušta sigurno skrovište kako bi zaštitila ćerku (Lusi Peaz), a koju je napustila godinama ranije pošto je bila primorana da beži i da se skriva zbog pretnji opasnih momaka. Upravo će se u ulogama opasnih momaka naći Fajns i Bernal, dok će FBI agente igrati Paul Raci i Omari Hardvik.

Iako mnogi Lopez pripisuju bolje pevačke od glumačkih kvaliteta, popularna Dženifer nikada nije odustala od filmske karijere. Do sada je ostvarila na desetine uloga, a na desetine ostvarenja je i producirala.

Između ostalog, igrala je u ostvarenju "Sobarica i senator" sa starijim bratom Džozefa Fajnsa, Rejefom Fajnsom, a domaća publika pamti je i po hit filmu "Opasna romansa" u kom igra rame uz rame sa popularnim Džordžom Klunijem. Za film "Selena" (1997), u kojoj je iznela priču o životu i tragičnoj smrti najčuvenije meksičko-američke pevačice, Lopez je nagrađena "Zlatnim globusom".

Bioskopska publika njen novi film može očekivati tokom 2022, a režija "Majke" je poverena Niki Karo, koja je, između ostalog, prošle godine potpisala rimejk Diznijevog crtanog filma, epsku priču o legendarnoj kineskoj ratnici "Mulan".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura