Poznati

Ben Aflek i Dženifer Lopez zajedno na crvenom tepihu u Veneciji

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Variety

10/09/2021

-

23:45

Ben Aflek i Dženifer Lopez zajedno na crvenom tepihu u Veneciji
Ben Aflek i Dženifer Lopez - Copyright Tanjug/AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Ben Aflek i pevačica Dženifer Lopez prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu od kada su obnovili svoju ljubavnu vezu. 

Njih dvoje su ove večeri (petak) bili gosti filmskog festivala u Veneciji povodom premijere filma "The Last Duel" ("Poslednji dvoboj"), u kom igra Aflek, a pozirali su zajedno i sa drugim glumačkim zvezdama, Metom Dejmonom i Džodi Komer, tog novog ostvarenja koje potpisuje reditelj Ridli Skot (takođe, gost festivala), prenosi "Variety".

Aflek i Lopez sleteli su prethodno na aerodrom u Veneciji, a potom su se odvezli do grada "vaporeto taksijem", odnosno gliserom pod nazivom "Zabuna".

Zajedničkim pojavljivanjem, par je stavio tačku na nagađanja koja se protežu nedeljama unazad, o tome da li će oboje doći na filmski festival.

Aflek je tokom dana prisustvovao konferenciji za medije i tom prilikom istakao da se nada će film "Poslednji dvoboj" kod publike izazvati osećaj saosećanja.

"Nadam se da će gledaoce podstaći i na razmišljanje da zapravo možemo jedni druge gledati na drugačiji način, sa više empatije, ali i da će se publika nakon filma zapitati i o tome koliko, posmatrajući stvari iz lične perspektive, se uzimaju u obrzir i perspektive drugih, istorija, kultura i obrazovanje onih koji su drugačiji od nas", izjavio je Aflek.

Lopez se na crvenom tepihu pojavila noseći belu haljinu i sa draguljima nanizanim oko vrata, dok je Aflek nosio klasično crno odelo i belu košulju, uz crnu leptir mašnu.

Tanjug/AP/Joel C Ryan

 

"Benifer 2.0"

Veza Bena Afleka i Dženifer Lopez, koju su njihovi obožavaoci nazvali "Benifer 2.0" spajajući imena, obnovljena je pre nekoliko meseci i to posle 19 godina.

Njih dvoje prvi put su bili u vezi tokom 2001. i 2002. godine, a upoznali su se na snimanju serije "Gigli". 

Njihov odnos je bio toliko ozbiljan da su se verili 2002, ali su nedugo nakon toga ipak raskinuli.

Aflek se, zatim, oženio glumicom Dženifer Garner sa kojom je dobio troje dece, a Dženfer Lopez se udala za kolegu pevača Marka Entonija i rodila blizance. 

U međuvremenu su se oboje razveli, i bili su povezivani da su u vezama sa različitim popularnim ličnostima.

Ben Aflek je do prošle godine bio u vezi sa glumicom Anom de Armas, a Dženifer Lopez je na proleće 2021. raskinula četvorogodišnju vezu sa bivšim profesionalnim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin