Reflektor

E-play sa prijateljima 27. novembra u Domu omladine

Komentari

Autor: Euronews Srbija

29/10/2021

-

11:08

E-play sa prijateljima 27. novembra u Domu omladine
D. Mataruga - Copyright D. Mataruga

veličina teksta

Aa Aa

Bend "E-play" po prvi put u karijeri pravi specijalan koncert na kojem će podeliti binu beogradskog Doma omladine 27. novembra sa svojim dragim prijateljima i muzičarima.

"Ovo će biti veoma značajan koncert za nas na kojem ćemo imati čast da zasvi-ramo zajedno sa našim prijateljima koji su nam na razne načine pomogli. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo puno prijatelja i nadam se da ćemo svi biti dobro i da će se spisak gostiju samo širiti do 27. novembra. Uskoro ćemo i objaviti nekoliko imena, a neke goste ćemo sačuvati i za iznenađenje", izjavila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković

Alternativni bend "E-Play" ima pet studijskih albuma, a tokom 2020. godine objavio je, posle CD-a i digitalnih platformi i prvi vinil u karijeri album "Sloboda". Tokom pandemije bend je bio veoma aktuelan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je onlajn na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot "Sloboda" u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine "Sloboda" od RTS-ove emisije "Bunt", objavio "Srešćemo se neki drugi put live" verziju.

Svirali su na čak dva filmska festivala tokom letanje sezone 2021. godine i na bezbroj ostalih muzičkih festivala, među kojima su i velika bina Beer festa, EXIT fusion stage, Nisomnija, Air fest, Al Rock fest i mnogi drugi.

Koncert "E-play sa gostima" zakazan za 27. novembar u 21 sat organizuje Dom omladine Beograda uz podršku organizacije SOKOJ. Ulaznice se mogu naći u prodaji od 1. novembra na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda, po ceni od 800 RSD.

Preporuka za vas

Keni nije mrtav "Samodisciplinom" otvara sezonu Koncerata na zidiću Doma omladine

Komentari (0)

Kultura