Reflektor

"Bio je ovo proces izlečenja": Objavljen trejler za dokumentarac o životu Vila Smita, glumac govorio i o samoubistvu

Komentari

Autor: Collider

31/10/2021

-

08:25

"Bio je ovo proces izlečenja": Objavljen trejler za dokumentarac o životu Vila Smita, glumac govorio i o samoubistvu
"Bio je ovo proces izlečenja": Objavljen trejler za dokumentarac o životu Vila Smita, glumac govorio i o samoubistvu - Copyright EPA/MATTEO BAZZI

veličina teksta

Aa Aa

Javnost ima priliku da zaviri u život Vila Smita, koji se odvija mimo scene i kada se ugase svetla reflektora. Popularni glumca odlučio je da podeli sa fanovima detalje iz privatnog života i predstavi sebe u jednom drugačijem svetlu u dokumentarnom serijalu "Best Shape of My Life". Prva dva, od šest snimljenih delova ove neuobičajene ispovesti, premijerno će biti prikazana 8. novembra na zvaničnom Jutjub kanalu popularnog glumca, piše Collider

Smit je ovaj projekat zaopočeo sa idejom da dokumentuje svoje napore u mršavljenju i podeli sa fanovima kako "prelazi iz najgoreg oblika" u savršeno telo filmske zvezde, ali se cela priča pretvorila u mnogo "dublje" putovanje i preispitivanje misli i osećanja popuparnog glumca. 

"Kada sam počeo sa ovim snimcima, radio sam na formi i ulazio u najbolji oblik svog života fizički. Ali mentalno, bio sam na nekom drugom mestu. Na kraju sam otkrio koliko je toga skrivenog u meni", naveo je Smit i dodao da je za njega sve bio proces izlečenja, baš kao što je bilo i pisanje memoara "Vil", s kojima je završio razotkrivanje sebe i svih onih stvari koje isprva nije znao ni sam, pa tako o njemu nisu mogli znati ni drugi. 

Zvanični trejler za "Best Shape of My Life" nagoveštava da će Smit izneti vrlo intimne detalje i misli, što već nagoveštava segment scene za stolom dok se obraća porodici rečima: "To je bio jedini put da sam pomislio na samoubistvo." 

U ovom serijalu, Smit preispitije ranija ponašanja, šta je to što ga je dovelo do uspeha, a prikazani su i upečatljivi momenti sa porodicom i najbližima. 

Ovo je drugi put da Smit sarađuje sa YouTube Originals, budući da je 2018. prihvatio izazov da skoči iz helikoptera iznad Velikog kanjona na svoj 50. rođendan. Sve je zabeleženo u zabavnom programu nazvanom "Will Smith: The Jump", koji je imao humanitarni karakter. Na kraju, rezultat je bio i blizu 18 miliona pregleda u samo privih 48 sati od premijernog postavljanja snimka na Jutjubu.

Smita očekuje i premijera filma "King Richard" (Kralj Ričard) u kojoj igra naslovnu ulogu. U pitanju je biografski film o usponu zvezda ženskog tenisa Venus i Serene Vilijams, ali iz perspektive njihovog trenera i oca Ričarda. Film u bioskope i na HBO Max stiže 19. novembra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura