Reflektor

Kejti Holms po treći put u rediteljskoj stolici: Snima se ekranizacija knjige "Retki predmeti"

Komentari

Autor: Collider

06/11/2021

-

19:30

Kejti Holms po treći put u rediteljskoj stolici: Snima se ekranizacija knjige "Retki predmeti"
Kejti Holms - Copyright EPA/CLEMENS BILAN

veličina teksta

Aa Aa

Kejti Holms naći će se uskoro u ulogama rediteljke, scenaristkinje i glavne protagonistkinje filma "Retki predmeti", zasnovanog na popularnoj istoimenoj knjizi spisateljice Kejtlin Tesaro.

"Retki predmeti" govore o ženi sa traumatičnom prošlošću koja pokušava da iznova izgradi svoj život nakon što se zaposli u jednoj antikvarnici. 

Dobijajući mudre savete dobrih vlasnika radnje, ona polako stiče samopouzdanje, ali krhku ravnotežu u njenom životu preti da uzdrma povratak osoba iz njene prošlosti.

Još nije poznato ko u filmu igra pored Holms, ali se zna da su producenti Džordan Jejl Levin, Džordan Bekerman, Mark Maksi i Džesi Korman iz Lafayette Pictures, uz Šona Sanganija iz SSS Entertainment, piše Collider.

"Uzbuđeni smo što ćemo producirati ovu savremenu i svevremenu priču sa Kejti. Ona je izvanredan talenat i ispred i iza kamera. Jedva čekamo da svi vide njenu viziju kada je reč o ovom filmu", saopštili su iz Laffayete Pictures.

Pre ovog filma, Kejti je režirala ostvarenje "Sve što smo imali" iz 2016. godine, kao i "Alone Together" koji je u postprodukciji, u kojima takođe igra glavne uloge.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura