Aktuelno iz kulture

Pivo sa ortacima: Rasel Krou snima na Tajlandu istinitu priču o prijateljstvu jačem od rata

Komentari

Autor: Variety

25/10/2021

-

08:19

Pivo sa ortacima: Rasel Krou snima na Tajlandu istinitu priču o prijateljstvu jačem od rata
Pivo sa ortacima: Rasel Krou snima na Tajlandu istinitu priču o prijateljstvu jačem od rata - Copyright Twitter.com/@russellcrowe

veličina teksta

Aa Aa

Rasel Krou i Zak Efron doputovali su na Tajland zbog produkcije filma "The Greatest Beer Run Ever" (u slobodnom prevodu "Nikad bolji odlazak na pivo") u režiji Pitera Farelija, čija je "Zelena knjiga" (2018) osvojila tri Oskara, uključujući i onaj za najbolji film.

U pitanju je adaptacija istoimene knjige, "istinite priče o prijateljstvu jačem od rata", koju su napisali Džoana Maloj i Džon Čiki Donohju. Knjiga je zasnovana na istinitoj priči Donohjua, koji je napustio Njujork 1967. kako bi bi pronašao drugare iz detinjstva koji su u to vreme ratovali u Vijetnamu i podelio koje pivo s njima.

Kao što je to bio slučaj i s filmom Spajka Lija, "Da 5 Bloods", i ova produkcija (Skaydance Media producira film za Appe TV Plus) će snimati na Tajlandu, koji će se naći u "ulozi" Vijetnama.

Rasel: Ući u avion posle dve godine, bilo je i čudno i divno

Glavni glumci su bili više neko aktivni na društvenim mrežama od momenta kad su stigli u Jugoistočnu Aziju, ali su bili škrti na rečima o kom projektu je reč. Međutim, portparol Skydance-a je potvrdio za Variety u i-mejl prepisci da je u pitanju snimanje "The Greatest Beer Run Ever" na Tajlandu sa Pitom Farelijem na čelu".

"Australija se sprema da uskoro dozvoli međunarodna putovanja. Trenutno radim na Tajlandu. Snimam film. Ući prvi put u avion posle dve godine bio je veoma čudan osećaj. Čudno, ali nekako divno. Od 1991, od kada me je posao prvi put poveo u obilazak sveta, to je...", opisao je osećaj Krou na Tviteru.

Kako je glumac objasnio, na ostrvo je "ušao" preko Puketa (grad na jugoistoku Tajlanda), gde je bio primoran da ispoštuje dvonedeljni, ali ne tako rigorozan karantin za one koji su potpuno imunizovani, a dolaze iz određenih zemalja, i zatim je na društvenoj mreži postavio fotografije na kojima se vidi kako vozi bickl obilazeći znamenitosti glavnog grada Bangkoka.

Krou je objavio i fotografije sa Efronom, kao i snimak ogromnog vodenog guštera. Tajlandska vojna vlada u početku je bila oduševljena toplim komentarima glumačke zvezde, ali je usledilo neprijatno iznenađenje kada je Krou objavio fotografiju haotičnog spleta kablova koji se nalaze na većini gradskih ulica.

Efron, koji se poslednje dve godine, takođe, uglavnom nalazi na adresi u Australiji, iskoristio je priliku da na Instagramu pokaže kako uživa na tajlandkoj plaži proslavljajući 34. rođendan.

"Opet mi je rođendan? Starim - hvala na rođendanskim željama svima koje volim. Srećnik sam što mogu s vama da podelim ovu neverovatnu vožnju. Ovaj rođendan se čini veoma posebnim budući da ga provodim na Tajlandu, pored najtalentovanije i najljubaznije glumačke i filmske ekipe, s kojima snimam film za koji mislim da će biti sjajan... Ne može biti srećnijeg trenutka u mom životu. Puno vas sve volim", napisao je Efron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Tajland, sa studijskim objektima, veštom ekipom i podsticajnim uslovima za produkciju, uobičajena je destinacija za međunarodne projekte.

Ranije ove godine, ovo ostrvo je bilo domaćin produkcijama Paramount Television i Apple TV Plus koji su snimali "Shantaram". Produkcija u studijima nedaleko od Bangkoka bila je privremeno obustavljena u julu, kada se Tajland suočavao sa vrhuncem trećeg talasa pandemije koronavirusa. Ipak, serija u kojoj igra Čarli Hanam završila je na vreme snimanje i u skladu sa budžetom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura