Reflektor

Jedan od omiljenih likova iz "La Casa De Papel" dobija svoju seriju

Komentari

Autor: Variety

01/12/2021

-

22:06

Jedan od omiljenih likova iz "La Casa De Papel" dobija svoju seriju
Jedan od omiljenih likova iz "La Casa De Papel" dobija svoju seriju - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Pedro Alonso koji je u seriji "La Casa De Papel" igrao Berlina, najavio je da će njegov lik dobiti spinof.

Gostujući na velikom događaju, koji je organizovao Netfliks povodom emitovanja završetka serije (3. decembar), zvezde serije i njeni tvorci su odgovarali na pitanja o prošlosti, sadašnjosti i onom što nas čeka nakon završetka "La Casa De Papel".

"Ovo je trenutak za pamćenje jer je to kraj jednog ciklusa i početak novog. Danas sam pričao sa Hesusom Kolmenarom i konstatovali smo da sada idemo u nepoznato, otvoreni za bilo šta što se desi i bez ikakvih očekivanja. Znam da će ovi ljudi dati seriji svaki mogući preokret", rekao je glumac na događaju, tri dana pre završetka originalne serije, sugerišući da će na spinofu raditi ista ekipa scenarista. 

"Odgovornost rada na spinofu tako popularne serije može biti teret i tamnica i zato se nadam da ćemo i dalje imati hrabrosti da koristimo ovu predivnu energiju i sve ponovo rizikujemo", dodao je on, prenosi Variety.

Berlina u korejskom rimejku igra zvezda "Squid Game"

Pored toga što je spinof serija o Berlinu najavljena za 2023. godinu, na događaju je potvrđeno da će zvezda serije "Squid Game" Park Hae-su igrati tu ulogu u korejskom rimejku.

Berlin je bio jedan od najvoljenijih (i najomraženijih) likova, ali je uprkos tome, rano je poginuo u seriji. Iako je bio harizmatičan, pametan, zabavan i atraktivan, pokazivao je mizoginiju, nasilnu prirodu i seksualno predatorstvo. 

Čak i Alonso i tvorac serije Aleks Pina su tog lika opisali kao mizoginog rasistu, a ponekad i psihopatu, u prošlogodišnjem Netfliksovom dokumentarcu "Money Heist: The Phenomenon".

Očekivano, ekipa nije odala nikakve detalje o predstojećem finalu poslednje sezone serije. 

Poslednjih pet epizoda biće dostupno na Netfliksu od 3. decembra.

Pre lansiranja "Squid Game", "La Casa de Papel" bila je najgledanija serija na toj platformi van engleskog govornog područja. Njen uspeh bio je prvi znak Netfliksu da treba da nastavi ulaganje u produkciju na različitim jezicima. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura