Reflektor

"Azbuka našeg života" od večeras na Superstar kanalu: Počinje igra u kojoj nema pobednika

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/12/2021

-

14:02

"Azbuka našeg života" od večeras na Superstar kanalu: Počinje igra u kojoj nema pobednika
"Azbuka našeg života" od večeras na Superstar kanalu: Počinje igra u kojoj nema pobednika - Copyright Contrast Studios Srđan Stevanović

veličina teksta

Aa Aa

Savremena dramska serija "Azbuka našeg života" u režiji Jelene Bajić Jočić kreće sa emitovanjem večeras (3. decembar, 21h) na Superstar kanalu.

Serija je nastala prema motivima romana "Azbuka mog života" i "Muška azbuka" književnice Mirjane Bobić Mojsilović, a realizovana je u saradnji produkcijske kuće "Contrast Studios" i Telekoma Srbija. "Azbuka našeg života" prikazivaće se svakog petak u istom terminu, u 21 sat na Superstaru.

U prvoj epizori upoznajemo Popoviće, Vesnu i Uroša, iza kojih je 25 godina braka u koji su ušli mladi, zaljubljeni, zaneseni, puni strasti i velikih planova. Gradeći porodicu, karijere, status u društvu, materijalna dobra - negde usput shvataju da su izgubili jedno drugo, razorili porodicu…

Oboje to osećaju i znaju, ali održavaju privid skladnog braka. U taj njihov već narušeni odnos novu pometnju unosi iznenadno poznanstvo sa imućnim bračnim parom Stefanović, Sarom i Reljom, koji se doseljavaju u komšiluk. Ovo poznanstvo prerasta u prijateljstvo. Svo četvoro počinju da igraju igru u kojoj neće biti pobednika.

Contrast Studios Srđan Stevanović

 

Donoseći televizijskoj publici sasvim nov i zanimljiv igrani sadržaj, koji se, kako navode kreatori, u žanrovskom smislu razlikuje od trenutne domaće televizijske produkcije, "Azbuka našeg života" nosi iskrenu priču o aktuelnim društvenim pojavama - o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi društva, krizi identiteta...

Contrast Studios Srđan Stevanović

 

"Paralelno prateći žensku i mušku stranu, kroz dinamičnu radnju i naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajima glavnih likova, serija nam donosi iskrenu priču o ljubavi, promašenim životima, o razočaranju, otrežnjenju i pokajanju, o pokušaju da se uhvati makar delić proćerdane sreće. Tu snažnu, emotivnu priču na TV ekranima će oživeti pažljivo birana glumačka ekipa. U glavnim ulogama je glumački par Aleksandra Janković i Jadran Malkovič", navode iz produkcije.

Contrast Studios Srđan Stevanović

 

Porodicu Popović čine i Miona Marković i Đorđe Mišina, a u seriji igraju i Nebojša Milovanović, Isidora Simijonović, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Nedeljko Bajić, Nela Mihailović, Miloš Đorđević, Milan Čučilović, Milena Pavlović, Jovo Maksić, Damjan Kecojević, Danina Jeftić, Iva Štrljić i drugi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura