Reflektor

Tom Henks i Ostin Batler u filmskoj priči o kralju rokenrola

Komentari

Autor: Headliner

05/01/2022

-

14:55

Tom Henks i Ostin Batler u filmskoj priči o kralju rokenrola
Elvis Prisli - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj, scenarista i producent Baz Lurman ("Mulen ruž", "Veliki Getsbi", "Australija") se vratio snimanju i to je, prema oceni mnogih kritičara, uradio sa stilom i to biografskim filmom o Elvisu Prisliju. Pre dva meseca predstavio je Ostina Batlera koji glumi kralja rokenrola, a najavio je i to da će Tom Henks glumiti njegovog menadžera.

Radnja filma koji bi trebalo da doživi premijeru u junu ove godine pokriva period rasta rock legende od siromašnog pevača do globalne ikone, gledana kroz prizmu njegovog složenog odnosa tokom dve decenije dugog prijateljstva i poslovnog odnosa sa menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, prenosi portal Headliner, pisanje svetskih medija.

Glavni glumac u ovom biografskom ostvarenju, igrao je u "The Shannara Chronicles", a dobio je ulogu Elvisa još u julu 2019. Od tada se glumac pojavio u "The Dead Don’t Die", tumačio je jednog od članova porodice Menson u filmu "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina, a publika kraj malih ekrana imala je priliku da ga gleda u mini seriji "Masters of the Air koju je za Apple producirao Tom Henks.

Australijski režiser je poznat po tome što ne režira često. U dosadašnjoj karijeri potpisao je svega pet ostvarenja, koja nisu ostvarila podjednak uspeh kod publike i kritike.

Preporuka za vas

Loši geni, a ne zavisnost, ubili su Elvisa, tvrdi istoričarka i autorka nove knjige o Kralju roka

Komentari (0)

Kultura