Reflektor

Prve skice ostarelih Bivisa i Batheda: Treba im malo vremena da se vrate u formu, ali se novi film očekuje 2022.

Komentari

Autor: Collider

07/01/2022

-

22:34

Prve skice ostarelih Bivisa i Batheda: Treba im malo vremena da se vrate u formu, ali se novi film očekuje 2022.
Prve skice ostarelih Bivisa i Batheda: Treba im malo vremena da se vrate u formu, ali se novi film očekuje 2022. - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Majk Džadž, tvorac kultnog serijala "Bivis i Bathed" (Beavis and Butt-Head), potvrdio je da fanovi u 2022. godini mogu očekivati novi film sa nekada izuzetno poplularnim junacima komedije koja je emitovana na MTV.

"Bivis i Bathed se ove godine vraćaju novim filmom, još uvek nema tačnog datuma, ali uskoro..." napisao je na Tviteru Džadž i uz objavu nove skice simpatičnog dvojca, koji su sada u srednjim godinama, poručio: "Treba im malo vremena da se vrate u formu".

Dve crno-bele skice sugerišu da zvezde filma stare u realnom vremenu, a posebno zanimljivo je odsustvo logotipa "AC/DC" i "Metalike" koji su krasili njihovu odeću u godinama dok su bili mladi.

Već godinama se priča o oživljavaju Bivisa i Batheda, a "Paramount+" je prošle godine objavio video najavu kojom je potvrdio da se radi nastavak filma iz 1996. "Beavis and Butt-Head Do America", prenosi Collider.

Podsetimo, leta 2020. je otkriveno i da se očekuje da 9. i 10. sezona stignu na male ekrane, a u novoj verziji dva nekadašnja tinejdžera koji pametuju sa kauča biće predstavljeni kao roditelji "generacije X koji odgajaju svoju decu generacije Z".

Bivis i Bathed prvobitno su lansirani kao deo MTV televizije 1992. godine, pre nego što su godinu kasnije pretvoreni u seriju, koja je imala osam sezona. Igrani film, koji je debitovao 1996. godine, prikupio je 63 miliona dolara na blagajnama američkih bioskopa.

Platforma "Paramount+" nedavno je objavila "South Park: Post Covid: Covid Returns", drugi u seriji od 14 TV filmova koje su najavili kreatori ovog programa, Trej Parker i Met Stoun, nakon sklapanja 900 miliona dolara vrednog ugovora sa ViacomCBS do 2027. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura