Reflektor

Prve dame Amerike: Život Mišel Obame, Beti Ford i Elenor Ruzvelt tema nove serije

Komentari

Autor: 24sedam

23/02/2022

-

16:04

Prve dame Amerike: Život Mišel Obame, Beti Ford i Elenor Ruzvelt tema nove serije
Prve dame Amerike: Život Mišel Obame, Beti Ford i Elenor Ruzvelt tema nove serije - Copyright ASSOCIATED PRESS, profimedia, Tanjug/AP/Crown

veličina teksta

Aa Aa

Objavljen je trejler za novu seriju "The First Lady" (Prva dama) s potpisom rediteljke Suzan Bir. Kako je najavljeno, kroz deset epizoda ova priča će prikazati način na koji je oblikovano američko vođstvo, ali kroz iskustva žena koje su bile u srcu Bele kuće.

Viola Dejvis glumi Mišel Obamu, Mišel Fajfer tumači Beti Ford, a Džilijan Anderson je Elenor Ruzvelt.

 

profimedia

Mišel Fajfer

Serija prodire duboko u lični i politički život žena predsednika Amerike. Istražuje se sve, od njihovog putovanja u Vašington, porodičnog života, političkih doprinosa koji menjaju svet i uticaj koji imaju a koji više nije skriven od javnosti.

Premijera serije je 17. marta na televizijskoj mreži "Showtime", prenosi portal 24sedam.

Sve tri glumice koje su tumačile likove prve dame napravile su neverovatne transformacije.

profimedia

Džilijan Anderson

Dejvis je za strane medije otkrila o pripremama koje je prošla da bi prikazala Mišel. Razgovarala je s njom, a po kući je isprobala verzije šminkanja kako bi što više ličila na nju.

profimedia

Viola Dejvis

"Počela sam prošle godine... Imala sam privilegiju i čast i blagoslov da mogu da razgovaram s njom i naravno pročitam njenu knjigu, pogledam njen dokumentarac, svaki video", rekla je ova glumica.

Pored Dejvis, Fajfer, i Anderson, glumačka postava uključuje Ou Ti Fagbenle kao Baraka Obamu, Erona Ekharta kao Džeralda Forda i Kifera Saterlanda kao Frenklina D. Ruzvelta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura